While She Sleeps concerteaza marti, 8 noiembrie, in club Fabrica din Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

While She Sleeps While She Sleeps While She Sleeps While She Sleeps
Adauga si tu o poza

08 Noiembrie 2016
Bucuresti - club fabrica

09.11.2016

Poze de la While She Sleeps, Blood Youth si Diamonds Are Forever

While She Sleeps au adus pe scena din club Fabrica un show plin de energie si metalcore cantat ca la mama lui acasa, spre bucuria publicului prezent la concert! In deschidere au cantat clujenii de la Diamonds Are Forever si britanicii de la Blood Youth.

Atmosfera concertului a fost imortalizata de catre fotografii nostri, Florin Matinca si Gicu Boboc, carora le multumim!

Galeria foto poate fi vizualizata aici:

http://www.metalhead.ro/poze/galerie_foto_de_la_while_she_sleeps___fabrica-foto-gid-134581-l-1

03.11.2016

Programul concertului While She Sleeps din Club Fabrica

While She Sleeps au pregatit pentru publicul romanesc un show plin de energie si un setlist ce contine cele mai cunoscute si iubite piese ale lor! Mult asteptatul concert va avea loc pe 8 noiembrie in Club Fabrica cu doua formatii excelente in deschidere: Blood Youth (UK) si Diamonds Are Forever (RO).

Pentru acest eveniment biletele pot fi achizitionate online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet la pretul de 50 de Lei, urmand ca acestea sa coste 60 de Lei in ziua concertului la intrare, in limita locurilor disponibile.

 

Programul evenimentului va fi urmatorul:

19:00 - Acces Public

19:30 - 20:00 Diamonds Are Forever (30 minute)

20:20 - 21:00 Blood Youth (40 minute)

21:30 - 23:00 While She Sleeps (90 minute)

Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps a devenit unul dintre cele mai cunoscute si influente proiecte ale metalcore-ului european. Muzica formatiei While She Sleeps poarta influente precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows si Alexisonfire, osciland intre genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal. 

La Bucuresti, While She Sleeps vor pune in scena un show de zile mari, oferind publicului din Romania un concert care, sub nici o forma, nu trebuie ratat. 

Biletele pot fi achizitionate online pe www.iabilet.ro si din punctele fizice ale retelei iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. 

Online puteti plati cu cardul si prin Paypal. Puteti plati biletele pe factura Vodafone, pe factura Orange, ramburs - cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara - si prin OP.

Un eveniment METALHEAD

 

28.09.2016

Diamonds Are Forever vor concerta alaturi de While She Sleeps in Club Fabrica

Diamonds Are Forever revine in Bucuresti pentru a urca pe scena clubului Fabrica pe data de 8 Noiembrie alaturi de britanicii de la Blood Youth si While She Sleeps!

Diamonds Are Forever este o formatie de metal din Cluj-­Napoca, Romania. Incepand cu anul 2011 ei se lanseaza pe plan local o data cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoastere, atat locala, dar si nationala, fiind promovat intensiv prin turnee nationale sau mai apoi prin Europa. Tot odata, formatia castiga notorietate prin premiile ce le obtine din industria muzicala, iar aceasta le deschide calea catre concerte de top cu artisti internationali tot mai renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si multi altii. Cel mai important factor insa, pentru aceste concerte, este castigarea increderii si experientei formatiei pentru a face fata la nivelul acesta al show­urilor.

Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EP­uri si un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregatita pentru o noua incercare: un album nou. Acestia lanseaza in 2015 doua single­uri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza. Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale ca si: metalcore/djent, pana la solistici post­rock sau elemente din acesta.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai aceasta libertate in abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte. Formatii similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban si multi altii.

Biletele sunt disponibile la pretul de 50 Lei, urmand sa coste 55 Lei.  In ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

26.09.2016

Blood Youth vor deschide concertul While She Sleeps din Club Fabrica!

Formatia britanica While She Sleeps va concerta pe scena clubului Fabrica pe data de 8 Noiembrie! In deschiderea acestui show, While She Sleeps ii vor avea ca invitati pe Blood Youth (UK), o formatie energica ce a debutat in 2015 si care a ajuns in scurt timp printre preferatele publicului britanic de metalcore!

Blood Youth vin inarmati cu un arsenal de piese si riff-uri extrase de pe EP-ul lor de debut, "Closure", material ce a captat rapid atentia publicului la festivaluri precum Download Festival si Hevy Fest.

In acest moment categoria de biletele Earlybird este epuizata, biletele fiind disponibile acum la pretul de 50 Lei, urmand sa coste 55 Lei. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

12.08.2016

While She Sleeps concerteaza marti, 8 noiembrie, in club Fabrica din Bucuresti

Trupa britanica de metalcore While She Sleeps va concerta in club fabrica pe data de 8 noiembrie incepand cu ora 20:00.

Formata in anul 2006, in apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma sa devina unul dintre cele mai cunoscute si indragite proiecte ale metalcore-ului european.  

EP-ul de debut al trupei, "The North Stands For Nothing", a ajuns in mainile fanilor abia in 2010, dar a devenit in scurt timp piatra de temelie a unui proiect ce urma sa creeze senzatie in intreaga lume.

In 2012, While She Sleeps lanseaza primul album de studio, "This Is the Six", iar la trei ani distanta lanseaza "Brainwashed", albumul pe care sta scrisa celebra piesa "Four Walls".

Muzica formatiei While She Sleeps poarta influente precum Thrice, Slipknot, Foo Fighters, Underoath, Refused, Comeback Kid, Gallows si Alexisonfire, osciland intre genuri precum hardcore punk, metallic hardcore, post-hardcore sau alterntive metal. 

La Bucuresti, While She Sleeps vor pune in scena un show de zile mari, oferind publicului din Romania un concert care, sub nici o forma, nu trebuie ratat.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponivile pe platforma onlinewww.iabilet.ro sau in reteaua fizica iaBilet ( Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex - Obs: inchis pana in 4 septembrie) si Beraria H)

 

Inca o trupa va fi anuntata in curand !

Primele 50 de bilete costa 45 de lei si se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua de 1500 de puncte iabilet.ro/retea

Dupa epuizarea biletelor earlybird, biletele vor costa 50 de lei, respectiv 55 de lei. In ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei in caz ca showul nu va fi sold out.

Un eveniment METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook