Whitechapel in premiera in Romania pe 4 Iulie in Quantic


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze de la concertul Whitechapel Poze de la concertul Whitechapel Poze de la concertul Whitechapel Poze de la concertul Whitechapel
Adauga si tu o poza

04 Iulie 2019
Bucuresti - Quantic
Pret: 69 - 90

08.07.2019

Poze de la concertul Whitechapel

 Pozele de la concertul sustinut de Whitechapel si Crimena in Quantic pe 4 Iulie pot fi vazute pe Metalhead accesand link-ul de mai jos.

Poze concert Whitechapel

Photo credits: Valentin Diaconescu

19.06.2019

Whitechapel la Bucuresti: Program si reguli de acces

 Trupa americana de deathcore Whitechapel, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie in Quantic Club pe scena open air. In deschidere va urca pe scena formatia Crimena.

PROGRAM:

19:00 - OPEN DOORS

19:30 - 20:00 - Crimena

20:30 - 22:00 - Whitechapel

REGULI DE ACCES

Accesul in zona de concert Opean Air Quantic se va face cu incepere de la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30. 

Accesul va fi permis pana la finalul concertului, astfel puteti veni la orice ora doriti sa va vedeti trupele preferate.

Accesul se face dinspre Intrarea Grozavesti ocolind perimetrul zonei de concert si este permis doar in baza unui bilet valid. Avand in vedere ca show-ul va fi in spatiu Open Air, fumatul va fi permis in zona de concert. 

Normele de siguranta le gasiti mai jos.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul locatiei.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la concert.

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta clubului, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate (adica in exteriorul locatiei)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

18.06.2019

Crimena va deschide concertul Whitechapel

 Trupa americana de deathcore Whitechapel, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie in Quantic Club pe scena open air. In deschidere va urca pe scena formatia Crimena.

CRIMENA este o trupa de violent groove metal, originara din Craiova. Unul dintre cele mai bune produse ale scenei locale, ei abordeaza o muzica rapida, insa ritmata, cu subtile linii melodice pe alocuri.

Membrii trupei sunt cunoscuti pentru naturaletea si franchetea lor, reusind sa creeze o legatura reala cu publicul lor. Mesajul lor principal vizeaza probleme sociopolitice, cu o aroma de anti-religie, promovand, totodata, libertatea gandirii. A vedea CRIMENA live este, realmente, o experienta, trupa fiind energica, naturala si de nestapanit.

Din 2015, trupa este acum in cea mai buna forma si formula. Cel mai recent EP CRIMENA a fost lansat in 2018 si a fost promovat prin numeroase turnee in Europa, ajungand la publicul din opt tari, precum Belgia, Polonia si Franta. Trupa va lansa, in curand, un nou videoclip oficial, pe langa cele patru deja existente.

Show-ul de deschidere al CRIMENA pentru WHITECHAPEL se va ridica la asteptarile tuturor, baietii fiind gata sa ofere publicului o experienta live unica.

Asadar pe 4 Iulie, in Quantic din Bucuresti ne vedem cu Whitechapel si cu Crimena.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

- presale: 80 lei 

- la Acces : 90 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

 

05.12.2018

Whitechapel in premiera in Romania pe 4 Iulie in Quantic

 Trupa americana de deathcore Whitechapel, canta in premiera la Bucuresti pe 4 iulie in Quantic Club pe scena open air. Primele 100 de bilete costa doar 69 lei.

Whitechapel vin din Tennesse, Statele Unite, insa si-au luat numele de la cartierul londonez in care activa Jack the Ripper. Au peste 10 ani de activitate, timp in care au lansat 6 albume. Sunt considerati o formatie etalon pentru scena Deathcore, insa stilul lor variaza, incorporand si elemente specifice metalului scandinav. Printre formatiile care i-au influentat se numara Amon Amarth, Deicide, Bloodbath, Carcass dar si nume precum Slipknot, Pantera sau Gojira.

Membrii trupei spun ca muzica lor este rezultatul influentelor pe care Death Metalul, Black Metalul si Hardcoreul le-au avut asupra lor ca artisti.

De-a lungul timpului au urcat pe scene mari peste tot in lume, cantand alaturi de formatii precum Slayer, Cannibal Corpse, Behemoth, Trivium, Parkway Drive, King Diamond si multi altii.

In momentul de fata Whitechapel are aceeasi componenta de 11 ani, patru artisti din cei cinci fiind din line-upul original.

Whitechapel inseamna:

Phil Bozeman - Voce (2006 - prezent)

Ben Savage - chitara lead (2006 - prezent)

Alex Wade - chitara ritm (2006 - prezent)

Gabe Crisp - bass (2006 - prezent)

Zach Householder - chitara (2007 - prezent)

Enie Iniguez - tobe (in turneu) 


Se pun in vanzare doar 600 de bilete iar acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara si au urmatoarele preturi:

- earlybird: 69 lei - primele 100 de bilete

- presale: 80 lei 

- la Acces : 90 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook