Within Temptation confirma participarea la prima editie ARTmania Bucharest Blast

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Fotografii de la ARTmania Bucharest Blast Fotografii de la ARTmania Bucharest Blast Fotografii de la ARTmania Bucharest Blast Fotografii de la ARTmania Bucharest Blast
Adauga si tu o poza

03 Septembrie 2016
Bucuresti - Bucuresti

05.09.2016

Fotografii de la Within Temptation, Agent Fresco si Mutiny On The Bounty

Pe data de 3 septembrie, Arenele Romane din Bucuresti au gazduit o seara magica cu Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny On The Bounty si Sinoptik, primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast.

Fotografiile de la concert pot fi vizualizate aici

Foto Credits: Bianca Beatrice Michi Nema

29.08.2016

Programul si regulile de acces pentru ARTmania Bucharest Blast 2016

Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny On The Bounty si Sinoptik concerteaza pe 3 septembrie la Arenele Romane

 

Sinoptik – 18:30

Mutiny On The Bounty – 19:25

Agent Fresco – 20:20

Within Temptation – 22:10

 

 

Regulile de acces

Regulile de acces urmeaza standardele internationale pentru astfel de evenimente. Participantii sunt rugati sa respecte  aceste reguli pentru a evita orice neplacere din timpul desfasurarii evenimentului. 

Accesul publicului in Arenele Romane va fi permis incepand cu ora 18:00. Toate biletele (tribune, zona A si zona B) vor intra dinspre Parcul Carol I. Iesirea din perimetrul evenimentului nu este permisa, mai exact, iesirea din incinta Arenelor Romane si spatiilor adiacente amenajate va atrage dupa sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat sa se pregateasca dinainte de a trece de portile de acces pentru aproximativ 6 ore de eveniment. Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Toti spectatorii, indiferent de varsta, trebuie sa prezinte un bilet valid, iar persoanele cu varsta sub 18 ani trebuie sa fie insotite de un adult. Organizatorii pot garanta validitatea unui bilet doar daca a fost achizitionat in mod direct de la ARTmania sau de la unul dintre punctele de vanzare sau reprezentanti autorizati: Eventim, MyTicket, Kompostor, IaBilet. Participantii sunt rugati sa verifice integritatea si validitatea biletelor achizitionate in momentul receptiei, reclamatiile ulterioare nefiind acceptate. La intrarea principala vor fi disponibile spre vanzare bilete, in limita locurilor disponibile.

in cadrul evenimentului vor fi amenajate o zona de acces si sase iesiri de urgenta marcate corespunzator. Participantii la eveniment sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta.

Este permis accesul cu binocluri in zona tribunelor, casti sau alte mijloace de protectie auditiva, lanturi de portofel cu greutatea mai mica de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice (cu exceptia celor care pot fi considerate obiecte contondente), telefoane mobile, camere foto compacte, pancarte din hartie sau panza dedicate conceptului de eveniment, dar fara bete.

Este interzis accesul in zona de concerte cu camere foto cu obiective detasabile, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticla, metal, plastic, sticle, alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, carucioare pentru copii, bannere sustinute de bete, umbrele, scaune, lanturi, animale de companie, substante interzise prin lege, medicamente neinsotite de retetele oficiale. incalcarea acestor prevederi, precum si orice forma de comportament violent pot atrage restrictionarea sau chiar interzicerea accesului in locatia concertelor. Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate. 

Recomandam participantilor la eveniment sa nu se prezinte la accesul in locatie cu rucsacuri, bagaje sau genti voluminoase, acestea nefiind permise. Nu va exista spatiu de depozitare a obiectelor de valoare.

Va fi permisa fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile si fara a folosi blitzul si nici modul filmare. in caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica si clarifica posibilele neintelegeri ale restrictiilor impuse. Camerele video si orice alte metode de inregistrare video sau audio sunt strict interzise. Este interzisa utilizarea blitz-ului. Fotografii acreditati au voie in zona de photo pit pe durata primelor trei piese ale fiecarei formatii, doar insotiti de un reprezentant al organizatorilor.

In zona Arenelor Romane exista locuri de parcare limitate, de aceea va recomandam sa nu folositi autoturismele proprii pentru a ajunge la eveniment, ci mijloacele de transport in comun.

Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere Ciuc, Jägermeister, hot dog, apa precum si bauturi racoritoare, toate acestea fiind distribuite prin intermediul jetoanelor nereturnabile. Jetoanele vor fi achizitionate in lei, exclusiv in numerar, pretul unui jeton fiind de 6 lei. in locatie nu este posibila plata prin card. Comercializarea bauturilor alcoolice este permisa numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar si trebuie prezentat la cerere. in incinta Arenelor Romane si a spatiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru ca publicul nu poate parasi locatia in timpul concertelor, organizatorii le recomanda acestora sa tina cont si de aceste aspecte.

Daca observati incidente va rugam sa va adresati organizatorilor sau reprezentantilor acestora, acestia fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va mentine buna dispozitie si pentru a evita momentele neplacute. Publicul este rugat sa isi supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derularii evenimentului va fi asigurata asistenta medicala de urgenta si prim-ajutor. in cazul in care nu va puteti deplasa, adresati-va unui reprezentant al organizatorilor.

Pentru informatii suplimentare in avans va rugam sa ne contactati pe adresa info@artmania.ro.

online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO,  stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

 

11.05.2016

Within Temptation confirma participarea la prima editie ARTmania Bucharest Blast

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sambata, 3 septembrie 2016, in Arenele Romane din Bucuresti unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik. Toamna incepe in forta pe muzica Symphonic, Progressive si Math Rock prezentate de cei mai apreciati artisti ai momentului.

Within Temptation, trupa celebra pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganta intr-o interpretare melodramatica si puternice compozitii Metal, revine la Bucuresti dupa patru ani si un album distanta. O formatie matura care canta de 20 de ani si a sustinut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

Agent Fresco reprezinta Islanda la ARTmania Bucharest Blast si vor sustine aici un concert vulcanic cu influente jazz, pop, rock si hardcore. In esenta muzicii lor regasim o hiper intensitate lirica transmisa prin versuri crosetate fin, melodii puternic incarcate cu emotie artistica, multiritmicitate si eruptii spasmodice de chitara hotarata sustinute de o percutie matematic structurata ce variaza intre jazz-ul de calitate si rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty proceseaza si amplifica sisteme Math Rock fara sa evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg dupa ce a castigat multe Grammy-uri si promite sa devina headliner la cea de-a zecea editie ARTmania Bucharest Blast.

Biletele au preturi intre 90 si 210 lei disponibile pe artmania.ro si in retelele partenere.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO,  stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Online puteti plati cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone si Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:







Like us on Facebook