WTF - Way Too Far Rock Festival 2018 intre 10 si 12 August in Bistrita


10 August 2018 - 12 Mai 2018
Bistrita - Wonderland Skiing Resort
Pret: 90 - 120

 Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un festival organizat in Bistrita-Nasaud, un eveniment care isi propune sa ofere publicului o experienta muzicala completa, prin imbinarea mai multor genuri rock, dar si prin intalnirea pe aceeasi scena, a unor nume vechi, consacrate, cu artisti ai momentului.

Way Too Far isi propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor intre artistii si iubitorii diverselor genuri de muzica rock. Way Too Far este un eveniment care, chiar daca are si o latura de entertainment, pune mai mult accent pe calitatea productiilor muzicale, astfel incat publicul sa fie constient de faptul ca asista, in primul rand, la un concert unde primeaza mesajul artistic.

Evenimentul dispune de un spatiu vast de desfasurare, in apropierea aerodromului, cu zona de camping temporara, dotata cu utilitati pe perioada festivalului. si la aceasta editie, pe perioada evenimentului, se vor efectua zboruri de agrement de pe Aerodromul Bistrita, iar in acest an se vor desfasura si alte activitati din categoria entertainment. De asemenea, va exista o zona comerciala care va deservi publicul prezent la festival.

Artistii confirmati pentru editia din 2018 sunt TREES Orchestra, Andrew McGuinnness, 7 Pasi, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Iarba Fiarelor, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers,Taxi, Ethernus, Riot Monk, Days of Confusion, Omul cu sobolani si Vita de Vie.

Categorii de bilete:

Presale: 90 lei (20 martie - 1 iunie)

Regular: 120 lei (1 iunie – 10 august)

Pretul biletelor include acces general pe tot parcursul festivalului si camping.Copiii cu varste de pana la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook