Cradle of Filth lanseaza papusi si pregateste un nou album

de Alin Pildner

Cradle of Filth lanseaza papusi si pregateste un nou albumFanii devotati trupei Cradle of Filth au un motiv in plus sa cheltuie banii in directia formatiei.


Dupa ce, ani de-a randul, COF a oferit o multime de discuri si produse cu o grafica si calitate excelenta, trupetii si-au extins viziunea comerciala prin producerea unei papusi.


"Dani Filth Bubblehead Doll" a fost produsa intr-o serie limitata, de 1500 exemplare, si poate fi a oricaruia dintre voi, daca sunteti dispusi sa platiti pentru ea 20 lire sterline.


Dincolo de aceasta noutate, trebuie sa reamintim ca trupa va intra in studio pe 24 noiembrie pentru pregatirea noului disc, a carui lansare e preconizata pentru iunie 2015, albumul fiind primul alaturi de noii membri - Ashok si Richard Shaw.


Pana una-alta, intre atat de multe intrigi legate de formatia britanica, va propun sa nu uitam de ce este, totusi, un nume atat de important pe scena metalica a ultimilor 15 ani. Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook