Dani Filth confirma: Paul Allender a parasit Cradle of Filth

de Alin Pildner

Dani Filth confirma: Paul Allender a parasit Cradle of Filth


Intr-un interviu acordat recent pentru "Bleedin' Loud", Dani "Filth" Davey, vocalistul trupei Cradle of Filth a confirmat despartirea de unul dintre componentii de baza ai trupei - chitaristul Paul Allender.

"Poate ca nu stie toata lumea, insa Paul Allender a plecat"... Asa incepe Dani Filth dezbaterea subiectului, punand despartirea atat pe seama distantei (Paul traieste in Statele Unite), cat mai ales pe ratacirea lui Allender in alte proiecte muzicale personale (de ex. White Empress).

Paul Allender nu paraseste Cradle of Filth pentru prima data, perioada 1996-2000 gasindu-l in componenta The Blood Devine si Primary Slave. Cu toate acestea, de chitara sa se leaga opt dintre cele zece albume ale trupei britanice, influenta lui simtindu-se inca de la primul produs de studio - legendarul "The principle of evil made flesh".

Cu privire la viitorul Cradle of Filth, Dani vorbeste despre un posibil album pentru 2015 si anunta ca trupa este in formula completa in urma "achizitionarii" a doi noi chitaristi - Ashok si Richard Shaw.

Acestia si-au facut deja debutul pe scena alaturi de trupa de metal extrem, participand la turneul european sustinut de Cradle of Filth in compania polonezilor de la Behemoth, la inceputul lui 2014.

In aceasta noua formula se lucreaza la materialul promis pentru anul viitor si, desi il gaseste a fi greu de caracterizat, Dani dezvaluie ca noile piese vor avea ceva din farmecul Dusk and her embrace, Cruelty and the beast si Midian, insa cu un sound mult mai actual.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook