Interviu cu Dead Shape Figure pe METALHEAD

de Buvnitz

Interviu cu Dead Shape Figure pe METALHEAD

Cu ocazia festivalului Filth Fest, unde cap de afis sunt Cradle of Filth si Moonspell, Krudd Report a realizat un interviu cu Dead Shape Figure cei ce vor da startul evenimentului de joi seara. Asadar, aveti mai jos un interviu din care veti afla cum este vazuta piata de muzica finlandeza, ce inseamna viitorul pentru Dead Shape Figure precum si cat de greu este pentru o trupa tanara sa porneasca intr-un turneu de asemenea proportii. Enjoy!

Dead Shape Figure: O speranta pentru viitorul thrash metal

Datorita finalizarii unor lucrari la tribunele din incinta Salii Sporturilor, putem anunta suplimentarea numarului de bilete cu inca 300 de bucati. Pana in ziua concertului, pretul acestora va fi tot de 100 LEI. Biletele pentru FilthFest se gasesc in reteaua Eventim, adica in aproape toate magazinele Germanos din tara.

Toate punctele de vanzare le puteti gasi accesand www.eventim.ro. In ziua concertului pretul unui bilet va fi de 110 LEI.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook