Noutati din turneul Cradle Of Filth

de Morrison

Noutati din turneul Cradle Of Filth
Formatia britanica Cradle Of Filth este in prezent capul de afis al turneului Viva La Bands 2007, organizat si sponzorizat de realizatorul de emisiuni MTV Bam Margera impreuna cu Rockstar Energy Drinks.

Pentru acest turneu, Cradle Of Filth au pregatit decoruri si costumatii speciale, mai agresive si mai socante ca niciodata, dezvaluie membrii formatiei. Punctul culminant al turneului va fi concertul pe care Cradle of Filth il vor sustine de Halloween.

In legatura cu recentele anulari ale unor concerte metal din pricina faptului ca acestea urmau sa se desfasoare in vecinatatea proprietatilor Disney, Dani Filth comenteaza: Daca cei de la Disney nu ar fi dorit oameni machiati si imbracati in negru care sa se perinde pe proprietatile lor, ar fi trebuit sa se gandeasca de doua ori inainte de a crea personaje precum Cruella DeVille si Maleficent.

Solistul Cradle Of Filth este convins ca actualul sau turneu nu va putea fi oprit de nicio autoritate.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook