School Of Rock : Creed, Children of Bodom, Dark Tranquillity

de Morrison

School Of Rock : Creed, Children of Bodom, Dark Tranquillity

Inainte de toate imi cer scuze dar ieri n-am apucat sa recomand nimic. O zi plina la birou. Dar timpul nu este pierdut asa ca revenim astazi cu trei recomandari beton !

Incepem cu grungerii americani de la Creed, reveniti in lumina Billboardului dupa 8 ani cu un album bestial: Full Circle. Va prezentam piesa Overcome, recomandata fanilor Alice In Chains si Pearl Jam care inca mai cred (si le dau dreptate) ca Seattle e o tara bogata in oameni cu mult har muzical !

Continuam cu Children of Bodom, finalandezii aia de care toti stim ca iubesc voia buna si mistoul fin! Bodomii au lansat anul asta un nou album pe care au strans mai toate coverurile pe care le-au cantat de-a lungul anilor: Skeletons In The Closet. Mai jos puteti urmari piesa Looking At My Back Door, un cover dupa o trupa veche si buna, Creedence Clearwater Revival.

Incheiem ziua cu o trupa pe care personal o ador si o respect pentru muzica minunata pe care o compune, Dark Traquillity ! Suedezii au scos un videoclip al unei piese care apare pe un album absolut genial din 2007, Fiction ! Urmariti mai jos o doza puternica de melodic death metal ca la carte, o piesa pe care ati tot auzit-o pe la Rockoteca din simplul motiv ca-mi place de ma cac pe mine: Misery`s Crown (de-aia putzea in LMC).

Atat pentru astazi ! Ne vedem vineri la concertul Indian Fall, LNDH, INOPIA si Dwarf Planet din Suburbia dupa care ne pletosim oleaca la Rockoteca, in functie de cat de obositi am fost toti saptamana asta :)

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: