Solistul Creed, homeless (video)

de Alin Pildner

Solistul Creed, homeless (video)Scott Stapp, solistul Creed, a postat online un mesaj video emotionant, prin care solicita ajutor.

Scott sustine ca, in urma unui control al fiscului american, i-au fost blocate conturile, fiind privat de absolut toate sumele pe care le detinea. Nu in ultimul rand, acesta sustine ca sume importante de bani i-au fost pur si simplu furate. Asa se face ca Stapp a ajuns sa doarma in masina, fara un ban in buzunar.

Intr-un cadru neobisnuit pentru un artist cunoscut pe plan international, solistul Creed povesteste cum a ajuns de urgenta in spital dupa un moment in care nu a gasit nimic de mancare, pentru mai bine de doua zile.
Pe alocuri un pic incoerenta, povestea video a lui Scott Stapp, poate fi urmarita mai jos. Filmarea este un apel prin care incearca sa gaseasca un avocat puternic si onest, care sa-l ajute in lupta juridica pe care vrea s-o porneasca.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: