Pariu pe Prietenie cu Cri Gri in Iron City

de cristina_n

Pariu pe Prietenie cu Cri Gri in Iron City

Proiectul muzical si literar Pariu pe Prietenie, infiintat la initiativa www.bocancul-literar.ro si a copartenerilor sai, va invita duminica 24 mai 2009, de la ora 18:00 la o noua intalnire cu muzica si poezia.

Evenimentul Pariu pe Prietenie va avea loc in Clubul Iron City din strada Blanari, numarul 21 (subsol), langa Lipscani, vis-a-vis de Club A, iar sonorizarea va fi asigurata ca de obicei de Teddy Olaru.

Tema serii din 24 mai: Dubla semnificatie este sustinuta de Concursul de o pagina a site-ului www.bocancul-literar.ro. Premii: volumul de poezii Absenta a ceea ce suntem, autor Ionut Caragea si volumul de proza scurta Dreptul de a sta, autor George Dumitru Corbeanu.

Vor paria pe prietenie trupa Cri Gri, Lu Cozma si Iulia Gusatu.

Rubrica noua: Invitatie la Scena - oricine doreste sa citeasca, sa recite ori sa cante, este liber sa vina pe scena atunci cand moderatorul serii va anunta rubrica. Cel mai bun va pleca acasa cu albumul RED, coautori Lu Cozma si Steve Askew. Votarea invitatilor din scena se va face prin numararea biletelor puse la dispozitia audientei.

In cadrul rubricii ’Prezenti de la distanta’, se va citi din opera poetei Elena Victoria Glodean din Campina.

Momentul de umor va fi sustinut de Trupa de Teatru InDArt.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: