Jon Oliva este indurerat de moartea lui Midnight

de cristina_n

Jon Oliva este indurerat de moartea lui Midnight

Jon Oliva, liderul formatiilor Savatage si Jon Oliva's Pain a declarat ca este peste masura de indurerat din pricina mortii lui Midnight (John Patrick McDonald, Jr.), solistul Crimson Glory.

"Sunt coplesit de tristete de cand am aflat de moartea lui Mid. A fost unul dintre unicii si impresionantii solisti care au existat vreodata.

Ma simt recunoscator ca am avut ocazia sa inregistrez un duet cu Midnight, pentru piesa Painted Skies, un hit Crimson Glory. Versurile acestei piese m-au impresionat profund inca de cand le-am auzit pentru prima oara.

Ma pregateam pentru o noua colaborare cu Midnight, dar acum va trebui sa renunt definitiv la aceste planuri.

Dumnezeu sa te binecuvanteze, John. Ai trecut prin viata mea si ma simt atat de norocos", a incheiat Jon Oliva.

Midnight (John Patrick McDonald, Jr.), fostul solist al formatiei CRIMSON GLORY, va fi inmormantat pe data de 11 iulie la Siesta Key, ceremonia fiind deschisa fanilor.

"Ar fi prea greu sa incercam sa descriem cine a fost Midnight. Pentru noi, Midnight va ramane intotdeuna solistul Crimson Glory. Se odihneste acum in pace, impacat cu demonii sai, dar in inimile noastre va continua sa traiasca vesnic", au spus fostii sai colegi de trupa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook