Airbourne - No Guts. No Glory. (cronica de album)

de oletqwjmbdgsjlekj ejnfthstagfjksdhd

Airbourne - No Guts. No Glory. (cronica de album)


"No Guts.No Glory." este cel mai nou album de studio al australienilor de la Airbourne cunoscuti si sub numele de "noii AC/DC" datorita genului muzical pe care l-au abordat.

Este un album foarte bun, reprezentand o combinatie de heavy metal si hard rock cu ritmuri atat lente cat si rapide ce se imbina de minune in fiecare melodie.Pe scurt un album interesant ce aduce la viata perioada anilor '80 cand AC/DC cantau in fata a zeci de mii de spectatori in intreaga lume.

Desi gurile rele spun ca trupa Airbourne nu aduce nimic nou pe scena rock/metal si ca si-au castigat succesul prin copierea trupei AC/DC, albumul duce mai departe genul muzical pentru actuala generatie cat si pentru generatiile urmatoare.

Piesele readuc in atentia adolescentilor stilul care a cucerita o lume intreaga timp de aproape patru decenii si care a facut din AC/DC una din cele mai vandute, cunoscute si apreciate trupe din istorie. Pentru inceput voi mentiona ca versurile sunt scrise integral de fratii O''Keeffe care au pus bazele albumului la inceputul anului 2009.

Versurile sunt complexe,ele adresandu-se in special adolescentilor, care dezbat teme sociale si vorbesc despre viata specifica adolescentilor, piesele fiind perfecte pentru radio si pentru petreceri.Preferata mea este "No Way But The Hard Way" cu un ritm interesant, bine lucrat care personal imi aduce aminte de melodia "Let Me Put My Love Into You" de AC/DC.

Rifful fiecarei melodii este bine individualizat, ceea ce arata ca Joel O''Keeffe si David Roads sunt chitaristi foarte buni, talentati, demni de o formatie care transmite o legenda generatiei viitoare.Justin Street(bass) si fratele lui Joel, Ryan(tobe), dau dovada de un talent si profesionalism pe masura asteptarilor.

Claritatea sunetului este una aparte, fiind rezultatul colaborarii intre trupa si producatorul Johnny K(care a mai colaborat si cu trupe ca 3 Doors Down,Drowning Pool si Disturbed).Maniera in care sunt compuse piesele, dar si prestatiile live din cadrul turneului curent sunt JOS PALARIA ! Efortul lor nu a trecut neobservat deoarece multe din piesele lor de pe acest album cat si de pe albumul precedent au fost folosite la diverse evenimente si jocuri video, prin intermediul carora s-au facut cunoscuti fata de tanara generatie.

Impresie personala: un album foarte bun care ilustreaza talentul trupei cu piese numai bune de dat la radio si de ascultat in orice pub si la orice petrecere.

Cat despre trupa: RESPECT, le admir talentul, curajul de a duce mai departe un gen legendar de muzica si astept cu nerabdare urmatorul album.De asemenea sunt curios sa vad influenta pe care o va avea asupra ascultatorilor.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: