Concept Of Time - A New State Of Thought

de Astaroth Priestess

Concept Of Time - A New State Of Thought

"You cannot depend on your eyes when your imagination is out of focus" este citatul de Mark Twain regasit pe spatele copertii "A New State Of Thought", EP-ul de debut semnat Concept In Time.

Cele cinci piese ale EP-ului isi acapareaza total ascultatorul in cele aproximativ 20 de minute de auditie.

Compozitiile sunt atmosferice, melodioase, progresive. Instrumentatia bine pusa la punct a celor 4 membri ai formatiei a cucerit publicul inca de la primul demo lansat iar "A New State Of Thought" cu siguranta ii va calca pe urme.

Poze Poze_MH - concept of time

Chiar daca materialul este unul care va cuceri aproape imediat fanii stilului dark melodic metal cu influente de progressive, are aspectele sale negative. Pe alocuri partea de clape nu este bine integrata in peisaj si poate deranja ascultatorul. In afara de acest "deficit", se mai pune si problema performantelor solistice.

Tom Perret are o voce deosebita insa nu si-o controleaza inca asa cum trebuie. Anumite pasaje, in care acesta incearca sa-si ridice vocea cat mai sus, pot deveni obositoare pentru ascultator, care va vedea asta ca pe o lipsa de talent si experienta. Experienta se castiga in timp dar asta doar cu multa munca.

Pasajele melodioase si atmosfera creata reprezinta punctele forte ale materialului de fata iar piesa care dovedeste cel mai bine potentialul trupei este "Nothing More Than A Memory". Chiar si asa, piesa nu este deloc avantajata de performantele solistice ale lui Perret.

Nota: 7,5/10

Tracklist:

01. Open Your Eyes - instrumental
02. A New State Of Thought
03. Nothing More Than A Memory
04. Eternal Sleep
05. Embrace The Lie (Apocalypse)

Astaroth Priestess



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: