Cronica Sadus - Out For Blood

de Morrison

Cronica Sadus - Out For Blood

Sadus. the band. Steve Di'Giorgio..the man. Intotdeauna l-am considerat pe Di'Giorgio muzicianul complet, trecand prin majoritatea genurilor de metal: de la death old-school (Autopsy) la death progresiv (Death), de la thrash ( SADUS, Testament) la power (Iced Earth), de la heavy optzecist (Sebastian Bach & Friends) la viking (Vintersorg) si inapoi la death progresiv (Quo Vadis), omul asta, pe unde a cantat, a rupt.


Sadus


Marturisesc ca acest album m-a luat total pe nepregatite, parca uitasem ca mai exista Sadus.. dupa 9 ani in care n-au mai scos nimic, cred si eu.

In sfarsit, sa trec la album. Thrash optzecist domnule, ceva mai tehnic decat ce se canta pe vremea aceea si cu ceva mai multe efecte. Primul lucru care iti ramane in minte cand il asculti este bass-ul sus-numitului Di'Giorgio.

Compozitii scurte, media de durata fiind undeva pe la 5 minute/piesa,

versuri

"tipice" pentru genul abordat, baterie interesanta, dar cam lenta, pentru gustul meu, chitara muncita si ras-muncita, atat la riffuri, cat si la solouri, voce care suna pe acest album mai bine decat pe toate celelalte la un loc, iar bass-ul...doamnelor si domnilor, doresc sa va anunt ca "Out for blood" nu este album de consum, ci lectie de bass.


Sadus


Imi e greu sa fac un "album highlights" obiectiv, intrucat nu pot sa gasesc o piesa slaba pe tot albumul, asa ca imi las subiectivismul sa zburde si va propun, ca un TOP3 al albumului, compozitiile "No more", "Cursed" si "Crazy". Punctez pe piesa "Crazy", pe ea avand loc un excelent duel vocal intre Travis si, cu voia dumneavoastra, Chuck Billy (Testament), care face "some raging bear vocals", cum ne spune insusi Di'Giorgio pe site-ul personal.

Comparatie cu celelalte albume? De obicei stau pe ganduri, dar acum e simplu: THE BEST!!!

Buy it!

SADUS
www.stevedigiorgio.com/sadus
www.myspace.com/sadus


Ozzy

Nota: 10/10

Tracklist:

1. In the name of.
2. No more
3. Smackdown
4. Out for blood
5. Lost it all
6. Sick
7. Down
8. Freedom
9. Freak
10. Cursed
11. Crazy



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: