Divided Multitude - Guardian Angel

de Astaroth Priestess

Divided Multitude - Guardian Angel

Istoria formatiei Divided Multitude a inceput in anul 1995, cand o mana de oameni au lucrat din greu pentru a lansa doua demo-uri, un prim pas pentru a dovedi abilitatile muzicale ale membrilor.

Au urmat doua albume - Inner Self" (1999) si "Falling To Pieces" (2002) dupa care o perioada cu activitate concertistica scazuta, timp in care fanii Divided Multitude nu isi faceau mari sperante pentru un nou material.

Iata insa ca acesta a venit o data cu anul 2010 si pentru ca dupa o perioada atat de lunga in care nu au mai lansat niciun album de studio trebuiau sa aiba un "comeback" puternic, acest album a reunit punctele forte ale formatiei.

Pe "Guardian Angel" se observa o maturizare binevenita din partea pieselor Divided Multitude. Acestea aduc in atentia ascultatorului capitolul la care membrii formatiei se descurca cel mai bine - instrumentatia. Power metal puternic, melodic si la obiect.

Poze Poze_MH - divided multitude

Compozitiile nu sunt spectaculoase, ba chiar sunt scrise intr-un mod pueril. Ceea ce sa insa farmec instrumentatiei este talentul muzical, solo-urile de chitara fiind in centrul atentiei.

Partea solistica este deosebita - vocea lui Antonsen este puternica, specifica scenei power metal. Cu toate astea, nu isi va cuceri ascultatorul deoarece acest stil nu il caracterizeaza. In afara de acest lucru, se straduieste prea mult sa atinga note foarte inalte de adesea esueaza. Nu pentru ca nu ar avea talent muzical ci pentru ca timbrul vocal il limiteaza. Naturaletea lipseste cu desavarsire si ceea ce se dorea a fi o interpretare "cu patos" devine treptat un efort fizic...scremut.

Ascultatorul isi poate face rapid o idee despre calitatea materialului. Albumul este ascultabil si placut la primele auditii insa nu are suflet.

Nota: 7,5/10


Tracklist:

1. Resurrection
2. Nowhere To Hide
3. Senses
4. Something For Someone
5. Regrets
6. Interludium
7. My Dying Hour
8. Promised Land
9. Pieces On The Floor
10. Deeds Of Deception
11. Guardian Angel

Astaroth Priestess



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: