Foscor - Groans To The Guilty

de Buvnitz

Foscor - Groans To The Guilty

In traducere din limba spaniola, Foscor inseamna intuneric, un cuvant ce reuseste sa exprime cu usurinta intreaga esenta a formatiei ce nu se departeaza foarte mult de spectrul Shining, Ved Buens Ende sau Code, cei din urma deja fiind deja catalogati drept un punct de referinta major pentru 'noul val' de black metal.

Pe Groans to the Guilty, Foscor pornesc de la o idee avant-gardista reusind deseori sa pastreze linia inovatiei insa ocazional cu cateva iesiri din decor sau mai degraba un sentiment de deja-vu. Sentimentul amintit mai devreme nu vine din monotonie ci mai degraba din dorinta prea mare de a copia un anumit gen si de aici se simte si lipsa unei identitati a trupei insa dupa cum decurg lucrurile, Foscor vor atinge si acest prag odata cu viitorul material.



Intreaga structura a pieselor are o baza solida atat in compozitie cat si executie, ocazional presarate cu cateva insertii neasteptate ca idee muzicala, insa acest aspect devine treptat un fel de trademark pentru astfel de formatii ce vor sa experimenteze cu ceea ce are de oferit black metalul. La baza se simte chiar aranjamentul marca Emperor, fiind un fel de punct de limita, caci Foscor evita acel gen tipic primitiv si sec.

Chiar daca nu ofera neaparat ceva nemaiauzit, Forlorn au o executie corecta, oferind ascultatorului acel mediu personal, intunecat, unde starea psihica din momentul auditiei este vitala. Pentru fanii Shining sau Code, e un material ce trebuie ascultat.

Gizas

Nota:
8/10

Tracklist:

Groans To The Guilty
In Case The Seasons Break
Melangia
Raids To Punishment
La Incertesa Del Plaer
L'Hivern Per A Les Muses
Searching A Seal Of Pain (The Beauty)
La Vetlla
The Amber Nest
Till Water Mirrors Couldn't See



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: