Fozzy - Do you wanna start a war (cronica de album)

de Alin Pildner

Fozzy - Do you wanna start a war (cronica de album)



Fozzy pregateste o explozie muzicala - "Do you wanna start a war", noul album al trupei americane urmand a fi lansat oficial pe 21 iulie, sub egida Century Media.

Avand parte de riffurile unuia dintre cei mai talentati chitaristi ai scenei metal - Rich Ward - noul produs Fuzzy , pe care am avut ocazia sa-l ascultam in premiera nationala la METALHEAD Romania, multumita getmusic.ro, te acapareaza de la primele note ale piesei care da titlul discului.

"Do you wanna start a war" se dovedeste a fi un hit inca de la prima auditie, o compozitie heavy care prezinta toate ingredientele unui produs de exceptie. Cu un frontman atat de obisnuit cu lumina reflectoarelor precum Chris Jericho - vedeta incontestabila a wrestlingului, trupa are foarte multe de aratat, atat in studio, cat si pe scena.



Riff-urile apasate, soundul bine conturat fac si din "Bad Tattoo" o piesa de care sa-ti aduci aminte cu usurinta, in timp ce "Lights go Out" - o variatie electro a aceluiasi ton greu, te poate duce cu gandul, datorita interpretarii vocale, la Ozzy-ul de la jumatatea anilor '90, fara a renunta la ambalajul modern.

Combinand compozitii cu oarecare iz comercial cu piese metal pure, "Do you want to start a war" te poarta intr-o calatorie rock pe care o asteptai de mult. Cele 12 piese de pe album gazduiesc si "SOS" - un cover ABBA, care a mai fost preluat, in trecut, si de alte trupe metal.

Per total, cel de-al saselea album Fozzy are de oferit cate ceva pentru orice iubitor de rock si va invit sa cautati discul, incepand cu 21 iulie. Chiar merita!

Fozzy inseamna:
Chris Jericho – voce
Rich Ward - chitara
Frank Fontsere - tobe
Billy Grey - chitara
Paul Di Leo - bas




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: