Masachist - Scorned (cronica de album)

de Alex Warheart

Masachist - Scorned (cronica de album)


De curand am facut si eu rost de noul album Masachist, “Scorned”, si m-am gandit sa-i fac o cronica!


As vrea sa mentionez ca fanii/iubitorii muzicii Cannibal Corpse ar trebui sa asculte albumul fara a mai citi cronica, pentru ca discul asta a fost compus special pentru ei. Totusi, daca vreti sa cititi in continuare, nu-i nicio problema!


Asa cum scrie si pe pagina de Facebook a trupei, Masachist inseamna: Thrufel (chitara), Daray (tobe), Pig (throat), Aro(chitara), Heinrich (bas). Ce probabil nu stiu toti, este faptul ca Pig si Heinrich sunt fosti membri Decapitated, deci asta aduce un plus formatiei.


Daca am adus vorba de o trupa celebra, de ce sa nu mentionez si faptul ca Daray a cantat alaturi de Vader si interpreteaza in prezent alaturi de Dimmu Borgir si Vesania? Sa nu credeti ca restul nu au un portofoliu frumos la activ.


Ok, s-a inteles acum. Toti membrii actuali Masachist au cantat, sau canta alaturi de formatii de renume. Cred ca acum sunteti curiosi sa ascultati discul, dar nu inainte de a mai citi cateva idei din aceasta asa-zisa cronica de album.


In primul rand, “Scorned” are un tracklist excelent si o durata potrivita (aprox. 40 min). Dintre piesele care m-au impresionat pe mine mai tare, va recomand : “Liberation”, “Opposing Normality”, “Manifesto” si “The Process Of Elimination”. Nu ramaneti indiferenti fata de restul albumului, asa ca ascultati si ce-a ramas nementionat.


Nimanui nu cred ca-i plac spoilerii, dar am sa va spun ca in cadrul piesei “Inner Void” (ultima si cea mai lunga piesa de pe disc), veti avea parte si de un vocal… putin mai altfel! Eu cred ca o sa va placa.


Ca sa ma mai leg de niste aspecte pozitive ale albumului, am fost placut surprins si totodata incantat de calitatea sunetului de pe disc. Daray (bateristul) si Thrufel (chitaristul) au parte de cea mai mare expunere in cadrul pieselor de pe “Scorned” si asta veti observa cu siguranta.


Un album extrem de reusit, recomandat in special fanilor trupelor Cannibal Corpse, Nile, Decapitated si Necrophagist.


Ca sa nu ramana albumul fara nota, ii accord un 9 din 10. Daca voi aveti insa alte pareri, sau ceva de adaugat, va astept comentariile in sectiunea rezervata acestora mai jos.


Mai multe detalii despre acest album gasiti pe METALHEAD, aici.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: