Mysterious Medley - Led By Youth And Love

de Demciuc Dumitru

Mysterious Medley - Led By Youth And Love

Articol adaugat de Soulful cu ajutorul tool-ului de Citizen Journalism oferit gratuit de METALHEAD. Scrie si tu !

Formatia rock Mysterious Medley, care-si pozitioneaza piesele sale ca muzica generatiei Indigo, a lansat al doilea Promo Album sub denumirea Led By Youth And Love, care in traducere semnifica Condus De Tinerete si Dragoste.

Insasi denumirea formatiei se traduce ca Amestec Misterios, iar auditoriul-tinta sunt oamenii tineri si progresivi ce vad lumea si problemele sale un pic altfel, decat le simt sau pur si simplu nu le observa restul filistinilor. Muzica Mysterious Medley este orientata spre oamenii tineri ce prezint orice subcultura neomuzicala la baza carei sta unificarea dup interesele comune a tuturor ce se evidentiaza din mase ca Gotii, Metalhead-zii si chiar EMO, ceea ce este conditionat de o deosebita sarcina unica notionala si armonii Mysterious Medley, ce dau in combinatie cartografierea gandurilor unui Indigo, care nu se aseamana nemaipomenit cu lumea inconjuratoare si sufera de aceea, ca lumea nu-l poate primi asa cum el este.

Albumul a fost numit dupa denumirea piesei-cheie, cu care si se termina, si care reprezinta o piesa lenta cu aranjament orchestral ce e destul de neobisnuit pentru un album, care isi are inceputul cu Hard Rock de stil oriental cu piesa Crowling Caravan(Rulota Taratoare), compusa de catre tatal liderului formatiei Tudor Ciubara, si continua cu Power Speed Rock-n-Roll in piesa In The Middle Ages(In Evul Mediu) si Tomorrow(Maine), care, desi este o carte de vizita a formatiei, ce isi combina in albumurile sale compoziiile grele cu intermezzo psihodelice, ritmuri de Funk si motive de Rhythm & Blues. Al doilea album Mysterious Medley nu este comercial, la fel ca si primul album, e gratuit pentru download in retea pentru toti doritorii.

Este interesanta acea fapta ca sii al doilea Promo Album de la Mysterious Medley sub denumirea Led By Youth And Love, si primul Promo Album The Power Of Sound(Puterea Sunetului), impreuna au aparut in anul 2010, in timp de doar jumatate de an, ce este drept un indice al unei activitati artistice foarte productive, luand in consideratie aceea, ca ambele albumuri sunt propriile creatii pe intuziasm gol si au fost iregistrate in conditii casnice, cum se mai spune pe un metru patrat si in lipsa utilajului profesional si instrumente scumpe, de care doi oameni tineri din Mysterious Medley nu pot sa-si faca rost. D-stra puteti sa aflati mai multe detalii din creatia Mysterious Medley din blogul oficial al trupei la adresa: themmedley.livejournal.com

De asemenea, vizitati blogul pentru un download gratuit n 320 Kbps MP3 al ambelor Promo Albumuri Mysterious Medley.

WE DO NOT SELL IT FOR MONEY - WE GIVE IT AS A GIFT TO THE WORLD!!! And the only thing we ask for - PLEASE COPY AND SEND THIS PAGE LINK TO ALL OF YOUR FRIENDS AND TELL AS MANY PEOPLE AS YOU CAN ABOUT OUR MUSIC asa este scris pe pagina principala a blogului Mysterious Medley ce se traduce ca: NOI N-O VINDEM PENTRU BANI NOI O DRUIM CA UN CADOU LUMII!!! SI unicul ce va rugam FITI AMABILI, COPIATI SI TRIMITETI LINKUL ACESTEI PAGINI TUTUROR PRIETENILOR VOSTRI SI POVESTITI OAMENILOR CAT SE POATE DE MULTI, DESPRE MUZICA NOASTRA. De asemenea, D-stra puteti sa audiati toate piesele la canalul de firma al trupei, la Youtube, cu link-ul www.youtube.com/user/TheMysteriousMedley

. La fel trupa este prezenta si pe alte surse: : SoundCloud, LastFM, Reverbnation, Myspace, Purevolume, Bebo, Vodpod, LoudCloud s.a.

Formatia Mysterious Medley a fost fondata in octombrie 2009 de catre Evghenii Ciubara, un tanar rock compozitor si poet autodidact din Republica Moldova, la fel cunoscut in cercul biker-ilor sub numele PHOENIX. Stilul trupei exact corespunde denumirii, care se traduce ca Amestec Misterios acest stil, fiind ciudat, plin de inovatie, fiind greu si traditional concomitent, combina in sine elemente de rock clasic, muzica filarmonica, rock psihodelic, relax, funk si unde de jazz. Cum deja s-a mentionat, al doilea album Mysterious Medley sub denumirea Led By Youth And Love, la fel ca si primul album The Power Of Sound - sunt creatii proprii, create pe golul entuziasm al doi oameni compozitor si poet Evghenii Ciubara si chitaristul Dumitru Demciuc, de aceea autorii pe blogul oficial cer sa se atarne fata de nota formatului general a inregistrarilor cu indulgenta, deoarece nu au posibilitati tehnice sa inregistreze si sa prelucreze muzica mai bine si in calitatea profesionala. Primul album consta din 16 piese, iar al doilea din 10. Toate piesele sunt la dispozitie pentru download de pe blogul oficial al trupei impreuna cu wallpaper-ile de firma pentru desktop si copertele albumurilor in varianta electronica.

Scopul de baza al promo albumurilor Led By Youth And Love si The Power Of Sound este de a atrage atentia a investitorilor, promotorilor, producatorilor si label-urilor de inregistrare la proectul Mysterious Medley, pentru scoaterea formatiei la un nivel nou si performarea ain format de trupa completa rock de talie internationala. La momentul de fata in trupa sunt doi membri, care executa toate functiile, de la compunerea muzicii si versurilor, audio inregistrare si interperetarea partiturilor a fiecarui instrument in parte prin metoda de suprapunere, pina la prelucrare si mastering, dezvoltarea grafica a copertelor si publicarea de sinestatator in retea.

Totul, cum se spune, este facut cu miinele proprii de la zero si fara ajutorul cuiva. Proiectul Mysterious Medley este adresat generatiei tinere si progresive, pasionate de muzica clasica si alternativa. Muzica in stilul Mysterious Medley muzica generatiei Indigo, nu intotdeauna inteleasa si nu intotdeauna perceputa la auz al filistinilor generatiei mai in virsta. Culorile trupei gamele violete, purpurii si liliace, care corespund gamei generale Indigo. Logo-ul si semnul de firma al trupei, ce sunt prezente pe copertele ambilor albumuri, prezinta in sine o oglinda veche, intr-un cadru sculptat, in care se reflecta simbolul ocult Soarele Negru, care se asociaza cu o gaura neagra supermasiva in centrul galaxiei Calea Lactee. In viitorul apropiat Mysterious Medley planifica sa inceapa inregistrarea celui de-al treilea promo album, care va fi creat in traditiile stilului complex Dark Doom Goth Castle.

Daca sunteti amatorul muzicii libere alternative, reprezentant al culturii izolate a iubitorilor de muzica, ca Gothii, Metalhead-zii sau EMO, adolescent sau Indigo matur, sau reprezentantul show-bussinessului si industriei muzicale, care reprezinta directia data si cointeresat in aprinderea noilor stele numaidecat ascultati si apreciati muzica Mysterious Medley aceasta muzica poate fi aproape de sentimentele si intelegerea lumii D-stra!




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: