Sectioned - Purulent Reality

de Astaroth Priestess

Sectioned - Purulent Reality

Muzica death metal nu este un gen usor de abordat, compozitional vorbind. Ascultatorul de rand vede adesea doar varful ghetarului. Regretabil, acesta este si cazul anumitor formatii, care abordeaza acest stil doar pentru ca au crescut cu God Dethroned si Children Of Bodom.

Acesta este si cazul formatiei Sectioned, am constat dupa ce am incercat sa ascult albumul "Purulent Reality", un material ce urmeaza a fi lansat in luna martie a anului curent (data lansarii e irelevanta).

"Purulent Reality" este un album pe care il poti asculta doar daca esti genul de persoana care asculta death metal doar pentru ca are cuvantul "metal" la sfarsit, cu toate ca nu se prea merita sa iti irosesti timpul.

Calitatea este crunta iar executia te face sa te intrebi daca e cumva o formatie care a sustinut concerte in propriul garaj si membrii trupei au avut un prieten la casa de discuri care i-a ajutat sa iasa la interval. Nepregatiti, lenesi, neatenti - descrierea perfecta a membrilor formatiei.

Poze Poze_MH -

Singurul lucru relativ bun pe care am reusit sa il gasesc la materialul de fata, printr-un gest de bunavointa dus la extrem, este partea instrumentala a piesei "Mirror", mai exact solo-ul de chitara. In rest este groaznic - in loc de solo-uri avem "sosuri" de chitara, pentru ca oamenii astia au macelarit fiecare piesa. Zoltan (chitaristul) a incercat sa isi duca treaba pana la capat, insa nu a fost ajutat de restul elementelor regasite in piese.

Despre partea solistica nu voi comenta nimic pentru ca nu doresc sa-i desfiintez de tot. Discul a venit insotit de un fel de (bine spus "un fel de") brosura care contine versurile pieselor, despre care pot spune doar ca sunt lungi, pentru ca dupa ce am ascultat atent materialul am realizat ca nu se merita.

Am citit pe pagina "oficiala" de MySpace ca formatia a fost fondata in anul 2006 de catre Zoltan iar despre asta nu pot spune decat ca ar trebui sa cante singur - oricum mai rau de atat nu poate sa sune. Unele trupe au un simt al umorului foarte bolnav.

Nota: 5,5/10

Tracklist:

1. A lonely grasp of winter
2. My love of decay
3. Loneliest man
4. Behind my eyes
5. Mirrors
6. Village of the sun
7. Purulent reality (outro)

Astaroth Priestess



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: