Crossbone lanseaza single-ul "Embrace Annihilation" insotit de clip

de Cristi Nedelcu

Crossbone lanseaza single-ul


Pe sfarsit de an, trupa Crossbone lanseaza noul single, ,,Embrace Annihilation" impreuna cu un videoclip live, filmat la Arenele Romane in cadrul lansarii de album al trupei Bucovina. Piesa a fost inregistrata la Osimetric Studios, iar clipul filmat si editat de frnk.

Trupa bucuresteana de crossover-thrash activeaza din 2012, si pana in prezent a lansat single-ul ,,Killing Spree", EP-ul “SkatexMoshxDestroy” (2013) si un album full length ,,Through Death And Hate"(2014) si include in activitate concerte cu Bio-Cancer, Brujeria, Toxic Holocaust, Chronosphere, Reactory, Violentor, precum si participarea la festivaluri ca Romanian Thrash Metal Fest 2013, Sheer Terror fest 2015, Old Grave Fest 2018, Metal Bunker 2018.

Anul 2018 marcheaza si o schimbare de componenta prin venirea in trupa a lui Dragos Coman (rythm guitar, backing vocals), alaturi de Mihai Parchisanu (Vocals), Popa Andrei Mihai (lead guitar, vocals), George Nicolae (bass) si Malin Neamtu (drums) trupa devenind un 5 - piece.

De asemenea, Crossbone pregateste in 2019 la

nsarea unui nou EP, continand 6 piese pline de energia si forta caracteristice trupei. Puteti urmari activitatea trupei pe Facebook, Youtube sau Bandcamp:

https://www.facebook.com/crossboneband/

https://www.youtube.com/channel/UCJGpIPmpAJ-f2nKrz851qGg

https://crossbonethrash.bandcamp.com/
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook