Crowbar intra in studio pentru a lucra la viitorul album

de Ana-Maria Gavrila

Crowbar intra in studio pentru a lucra la viitorul album


Membrii Crowbar incearca sa incheie anul 2013 intr-o nota pozitiva! In primul rand, tobosarul Tommy Buckley anunta fanii ca a scapat de cancer in urma unei operatii destul de complicate, apoi Jeff Golden li s-a alaturat celorlalti dupa ce basistul Pat Bruders i-a lasat balta, iar Kirk Windstein a parasit trupa Down pentru a se concentra asupra Crowbar si pentru a scapa de obiceiul prost de a bea prea mult alcool. Pare un „program” destul de incarcat, nu-i asa?

Recent au intrat in studio, mai precis OCD Recording Studio, alaturi de inginerul de sunet Duane Simoneaux pentru a incepe inregistrarile unui nou material. Mixajul va fi realizat de catre Chris "Zeuss" Harris, cunoscut pentru colaborarile cu Hatebreed, Soulfly si Shadows Fall.

Nu exista inca informatii privind o posibila data de lansare a viitorului album, insa abia au inceput lucrul, asa ca vom afla astfel de detalii undeva la inceputul anului viitor.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook