Cult Of Luna - Passing Through videoclip


Passing Through, noul videoclip semnat de Cult Of Luna, poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Vertikal.

Potrivit unui comunicat de presa, Vertikal marcheaza o mult-anticipata intoarcere a trupei dupa o pauza de cinci ani, timp in care cei opt membri ai trupei au 'cultivat' idei si au strans influente ce au determinat conceptul noului album. Distilat prin teme mecanice, repetitive si lineare, un tribut adus filmului Metropolis regizat de Fritz Lang.

Muzica construieste si distruge tot ce poti astpeta de la Cult Of Luna. Unul din cele mai bune albume din cariera suedezilor.

'Consideram ca aceasta tema are un impact foarte direct ce poate fi exprimat prin muzica. Am dezvoltat structuri clare - foarte lineare, fara a complica procesul compozitiei. Stim ca fanii asteapta de mult timp un nou album astfel ca am avut nevoie de timp pentru a pregati arena. Au existat schimbari, am vrut sa ne intoarcem cu ceva nou. E foarte important sa transpunem ideea albumului intr-un spatiu live. Veti asculta material nou foarte curand.


Mighty Owl Productions are placerea si onoarea de a anunta, in premiera pentru Romania si Europa de Est, doua concerte exclusive pe care grupul suedez CULT OF LUNA le va sustine dupa cum urmeaza:

29 aprilie, Bucuresti - Silver Church
30 aprilie, Timisoara - Club Daos

In aceleasi concerte vor urca pe scena THE OCEAN si LO!. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 9 noiembrie exclusiv on-line prin reteaua iabilet.ro si metalhead.ro/bilete la urmatoarele preturi:

45 lei - pana pe 31 februarie
55 lei - pana pe 28 aprilie
65 lei - in ziua concertului
80 lei - bilete speciale ce asigura intrarea la ambele concerte. Aceste bilete vor fi disponibile doar incepand cu 1 ianuarie.