Paul Masvidal: Nu mi-am dorit niciodata ca Cynic sa fie cunoscuta drept "trupa gay"

de Alin Pildner

Paul Masvidal: Nu mi-am dorit niciodata ca Cynic sa fie cunoscuta dreptFostul chitarist Death si lider al trupei CYNIC, Paul Masvidal, a discutat recent despre propria-i sexualiate si modul in care a dorit sa tina departe activitatea muzicala de acest subiect.


"Eu si Sean Reinert (n.r. bateristul Cynic) traim ca si gay depeste 20 de ani, insa ne-am temut in tot acest timp ca muzica pe care o facem sa fie intepretata de catre public tinand cont de viata noastra personala. Nu mi-am dorit niciodata ca Cynic sa fie cunoscuta drept "trupa gay". Insa, acum ca am spus lumii secretul pastrat atat timp, am avut parte de reactii pozitive, din fericire scena fiind foarte deschisa. In urma cu 10-20 de ani era o cu totul alta mentalitate, asa ca am strabatut o cale lunga. Insa, inca mai sunt sapte tari pe glob unde homosexualitatea este pedepsite prin pedeapsa capitala, asa ca mai avem multe de indreptat".


Mai jos puteti asculta cel mai recent disc semnat Cynic - Kindly Bent To Free Us (2014). Enjoy!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook