Asculta editia remasterizata Death - Leprosy

de Buvnitz

Asculta editia remasterizata Death - Leprosy


Relapse Records pregatesc lansarea unei editii speciale Death Leprosy, remasterizat si in format dublu disc. Relansarea va fi disponibila abia pe 29 aprilie, insa casa de discuri ofera varianta streaming.

Lansat in 1988, Leprosy este o piatra de temelie in scena metaului extrem, oferind insusi radacinile pentru evolutia genului death metal. Edtia este remasterizata de Alan Douches (Mastodon, Nile). In ce priveste al doilea disc, fanii au ocazia de a asculta 50 de minute de materiale demo si sesiuni din sala de repetitii, alaturi de un booklet de 24 de pagini.

Va exista si o editie limitata 3CD (disponibila in 2000 de exemplare) cu 40 de minute de material live nelansat pana in acest moment.

Pentru fanii super hardcore, Relapse Records pune la dispozitie o editie extrem de limitata (500 de exemplare) pe care o puteti comanda doar de pe siteul casei de discuri.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: