Damage Case a lansat clipul 'Booze Rock 'n' Roll'

de Cristi Nedelcu

Damage Case a lansat clipul 'Booze Rock 'n' Roll'


Damage Case a lansat astazi clipul pentru 'Booze Rock'n'Roll'. Single-ul este extras de pe albumul de debut al formatiei, intitulat 'Rock'n'Roll Justice'.

Atat clipul, cat si piesa, sunt un statement care reprezinta de fapt esenta rock'n'roll, implicit si a trupei Damage Case: riff-uri pe care nu te poti abtine sa nu dai din cap, haos si multa distractie.

Clipul "Booze Rock'n'Roll" poate fi urmarit incepand de astazi aici:

In 2010, Damage Case apare in randul trupelor din underground-ul romanesc, scopul fiind acela de a readuce pe scena sunetul si energia metalului optzecist. Fiind puternic influentati de trupe precum Motorhead (de unde si numele), Judas Priest, dar si de formatii de thrash, in perioada lui de glorie, directia muzicala este un mix de Speed/Thrash si Rock'n'Roll, mereu rapid, agresiv si old school.

Trupa isi lanseaza in 2015 primul single/videoclip "Speeding With The Dead",desi asalteaza scena underground din 2011, iar in iarna anului 2017 apare primul material discografic, "Rock'N'Roll Justice", un album care pune in valoare un mix de speed/thrash metal si rock'n'roll, sincer, agresiv, murdar si old school, continand piese deja cunoscute, ca: Booze and Rock'N'Roll, Follow The Rotten sau chiar Rock'N'Roll Patrol.

Pe scurt, Damage Case sunt "The Romanian Rock'n'Roll Patrol".

Clipul a fost realizat in colaborare cu Patricia Biea / Psychedelicious.

Mai multe detalii despre Damage Case pe:

Facebook: https://www.facebook.com/DamageCaseBand

Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWP4EF7QFVpkt5oUzZlMTpg

Instagram: https://www.instagram.com/damagecaseband/
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook