Noi nume confirmate pentru Tuborg Green Fest Peninsula

de Buvnitz

Noi nume confirmate pentru Tuborg Green Fest Peninsula


Dub FX, Danko Jones si N.O.H.A sunt staruri de nivel international care si-au anuntat prezenta la festivalul Tuborg Green Fest Peninsula.

Cel mai faimos muzician de strada al lumii, australianul Dub FX, va fi ultimul live act al celei de a IX-a editii a evenimentului din Targu Mures, urcand pe scena Kiss Terrace in data de 28 august.

In data de 26 august, tot la Kiss Terrace revine N.O.H.A, un amestec de flamenco, breakbeat si drum and bass.

Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu inseamna doar o combinatie reusita a mai multor stiluri muzicale ci si o trupa cu membri care aduc fiecare o mostenire culturala considerabila: un clapar din Koln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.

De peste ocean poposeste la Tuborg Green Fest Peninsula in data de 26 august trio-ul de rock canadian Danko Jones.

Trupa si-a castigat deja cateva staruri drept fani – de la liderul Motorhead Lemmy, la Elijah Wood – iar anul trecut publicul din Romania a inceput sa ii indragreasca dupa ce i-a urmarit inainte de recitalul lui Guns'n'Roses.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook