Danzig ii dedica o piesa lui Peter Steele (video)

de Buvnitz

Danzig ii dedica o piesa lui Peter Steele (video)

O filmare cu formatia Danzig, extrasa din cadrul concertului sustinut in data de 24 aprilie in Phoenix, Arizona poate fi urmarita mai jos.

Cu aceasta ocazie Glenn Danzig a dedicat o noua piesa lui Peter Steele, liderul grupului Type O Negative. Acesta a decedat in data de 14 aprilie la varsta de 48 de ani.

Glenn Danzig
pregateste lansarea primului album de studio dupa o pauza discografica de circa sase ani.

'Deth Red Sabaoth' este produs integral de Glenn si inregistrat in Los Angeles in 2009. Discul va fi lansat in data de 22 iunie, 2010 (Evillve/The End Records).

Colectia de 11 piese, include compozitii precum Black Candy, The Revengeful si On A Wicked Night. Danzig il descrie drept un moment important in cariera sa.

'Cred ca fanii vor aprecia acest album. Am vrut un sunet foarte organic, foarte ascutit, asta ca am mers si am cumparat cateva amplificatoare 1970 Kustom tuck 'n' roll. Sunetul este superb si in orice caz este total diferit fata de produsele lansate cu programe pe computer.

Alaturi de Glenn, in studio au inregistrat chitaristul Tommy Victor (PRONG, Ministry) si tobosarul Johnny Kelly ( Type O Negative, Seventh Void).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: