Dark Funeral - Un nou baterist

de Morrison

Dark Funeral - Un nou baterist
Frontman-ul trupei suedeze Dark Funeral, Lord Ahriman, l-a anuntat recent pe noul baterist al trupei. Acesta este Nils Fjallstrom (Aeon, Sanctification) si il va inlocui pe Matte Modin. Lord Ahriman nu a vrut sa comenteze motivele pentru care Modin a parasit trupa.

Referitor la noul component Dark Funeral, Lord Ahriman mai spus: "Abia acum ne-am dat seama ca unele lucruri au lipsit din trupa in ultimul timp. Odata cu noul nostru tobar ne-am dat seama ca distrusesem unele dintre piesele noastre interpretandu-le live; nu este nimic rau cu superviteza executiilor, dar am fost orbiti de aceasta si am dus-o pana intr-acolo incat am distrus atmosfera si melodiile. Acum, asta face parte din trecut. Cu noul tobar piesele suna fenomenal!"

Nils Fjallstrom a debutat alaturi de Dark Funeral in urma cu doua saptamani la Hellraiser Open Air, festival urmat de participarea la Rock Hard Fest. Desi nu a avut foarte mult timp pentru repetitii, membrii Dark Funeral au fost multumiti de prestatia noului baterist.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook