La Suceava se va canta metal doar cu parafa de la popa

de Andreea Gherfi

La Suceava se va canta metal doar cu parafa de la popa


In urma scandalului generat de catre preotul Justinian-Remus A. Cojocar, care a fost profund deranjat de prezenta formatiei Dark Funeral la Bucovina Rock Castle, autoritatile locale au decis sa impace si capra si varza lansand concertul sa se desfasoare in liniste, sub pretextul ca formatiile au fost deja alese sub conducerea lui Catalin Ioan Nechifor, fostul presedintele al Consiliului Judetean si ca nu aveau cum sa mai faca modificari in line-up.

In lumina nemultumirii pe care si-au exprimat-o oamenii de straja ai lui Dumnezeu, reprezentantii actualului Consiliu au promis in viitor o triere atenta a trupelor participante, asta daca va mai exista festivalul, evident.

Dorim sa felicitam Asociatia Culturala „Sfantul Mitropolit Dosoftei” pentru ca s-a facut auzita, iar Suceava va intra acum "in randul oraselor moderne europene" care pot organiza concerte rock/metal doar daca formatiile au primit parafa si acordul semnat in clar al popilor locali, cei mai in masura specialisti de toate cele culturale si neculturale. (a se observa ironia autorului, da? :) )

Informatia a aparut azi (22.08) in Monitorul de Suceava

Foto Credits: Gicu Boboc & Bucovina Rock Castle
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: