Detalii despre noul album Darkthrone

de Morrison

Detalii despre noul album Darkthrone
Formatia norvegiana Darkthrone a dezvaluit titlul viitorului album.

Albumul se va intitula Dark Thrones And Black Flags. Nocturno Culto a dezvaluit ca a compus pana in prezent patru piese pentru acest material.

Intr-un interviu pentru MTUK Metal 'Zine, Fenriz, bateristul celor de la Darkthrone, a vorbit despre downloadurile ilegale de muzica de pe Internet.

"Am patit-o si noi cu albumul Sardonic Wrath. A ajuns pe net inainte ca noi sa-l ascultam integral. Am fost foarte afectat", spune Fenriz.

"Apropiatii trupei cred ca le faci o favoare atunci cand le dai sa asculte un demo inainte ca acesta sa fie lansat. In realitate insa, daca albumul scapa pe net, nimeni dintre cei care au primit un promo nu va recunoaste ca el l-a pus, asa ca pana la urma toti vor fi suspecti. Cred ca este un semn de respect sa le explici situatia si sa nu le dai sa asculte pana ce materialul nu este lansat ofcial", concluzioneaza Fenriz.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook