Noul album Darkthrone

de Morrison

Noul album Darkthrone
Formatia norvegiana Darkthrone a stabilit numele F.O.A.D. ca titlu pentru noul album, care va fi lansat in luna septembrie. Nocturno Culto e de parere ca acest CD va fi subiectul multor controverse.

Formatia a anuntat de asemenea un mic preview sub forma unui EP exclusiv, care va fi lansat in iulie, si va contine o piesa noua, intitulata "Hedninger Fra Helvete" (in traducere "Pagani din Iad"), impreuna cu o inregistrare diferita a piesei "Wisdom of the Dead" si o versiune diferita la voce a piesei "Canadian Metal". O alta surpriza a EP-ului va fi un cover dupa melodia "Bad Attitude" de la Testors. In total, materialul va contine 9 piese.

Intr-un interviu recent, Nocturno Culto a spus despre noul CD ca este un album foarte diversificat; piesele sunt destul de diferite, la fel si sound-ul, poate pentru ca au inregistrat cate doua piese de fiecare data cand se intalneau.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook