David Bowie - Prins in razboiul promoterilor

de Ana-Maria Gavrila

David Bowie - Prins in razboiul promoterilor


David Bowie este prins in mijlocul unui "razboi" intre promoreri. Miza? Sansa de a organiza concertul aniversar ce ar putea avea loc la Londra anul viitor. Potrivit The Mirror, Live Nation au oferit deja starului un pachet mai mult decat atractiv pentru un spectacol in locatia lor, la Olympic Park. AEG au facut si ei o contra-oferta la fel de irezistibila, pentru un concert in Hyde Park sub auspiciile lor.

2014 marcheaza 50 de ani de la lansarea primului sau single, "Liza Jane", in 1964, sub numele de Davie Jones and the King Bees, cand cel ce urma sa fie Ziggy Stardust avea doar 17 ani.

De la reintoarcerea lui Bowie cu piesa "Where Are We Now?", urmata de lansarea albumului "The Next Day", la inceputul acestui an, s-au facut numeroase speculatii privind un posibil turneu. In luna iulie a acestui an, Earl Slick a spulberat speranta fanilor la un turneu David Bowie: "Cu siguranta nu vor fi concerte anul acesta - asta o pot confirma deja. In ceea ce priveste anul viitor, cine stie?"

David Bowie nu a mai mers in turnee din anul 2004, cand a suferit un atac de cord pe o scena din Germania. Ultima aparitie scenica a avut loc acum doi ani, cand a interpretat alaturi de Alicia Keys.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook