David Gilmour

Stiluri: Progressive Psychedelic

Stiri cu David Gilmour

 • David Gilmour a lansat un clip pentru 'Faces Of Stone'

   Pe 18 Septembrie David Gilmoure a lansat albumul 'Rattle That Lock'. De pe acest album a scos un clip pentru piesa 'The Girl In The Yellow Dress'. Acum avem un clip si pentru 'Faces Of Stone' pe care il puteti vedea mai jos.

 • David Gilmour a lansat un clip animat pentru 'The Girl in the Yellow Dress'

   David Gilmour si-a lansat de curand ultimul material discografic intitulat 'Rattle That Lock'. De pe acesta artistul a ales piesa 'The Girl in the Yellow Dress' pentru un clip animat regizat de Danny Madden.  Piesa a fost compusa de Gilmour si sotia sa, Polly Samson. Clipul il aveti mai jos.

 • David Gilmour a lansat un clip pentru piesa 'Today'

   Noul album al lui David Gilmour, 'Rattle That Lock', tocmai a fost lansat si a ajuns direct pe pozitia 5 in Billboard 200. Acum a lansat si un clip pentru piesa 'Today', penultimul track de pe album. Ce a iesit vedeti mai jos.

 • David Gilmour - detalii despre noul album si un prim single

   David Gilmour revine cu un nou album solo care va fi lansat in aceasta toamna pe data de 18 Septembrie. Acesta se numeste Rattle That Lock si vine dupa 10 ani de la ultimul material al artistului intitulat On An Island. Piesa care da titlul albumului a fost lansata deja de artist. O puteti asculta mai...

 • David Gilmour inregistreaza un nou album alaturi de Graham Nash si David Crosby

  Lui David Gilmour i-au trebuit mai bine de 20 de ani pana sa lanseze albumul  "On an Island" , insa se pare ca nu va mai trece atat de mult timp pana la o noua aparitie discografica din partea chitaristului Pink Floyd. Graham Nash a fost cel care a dezvaluit detalii despre recentele...

Toate stirile cu David Gilmour
David Gilmour

Videoclipuri David Gilmour

Tabulaturi David Gilmour

Tabulaturi David Gilmour

Poze

AlbumeĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook