David Gilmour

Stiluri: Progressive Psychedelic

Stiri cu David Gilmour

 • David Gilmour a dezvaluit clipuri noi din 'Live At Pompeii 2016'

  David Gilmour a lansat doua clipuri noi extrase din concertul-documentar "Live At Pompeii 2016". David Gilmour pregateste lansarea DVD-ul "Live at Pompeii 2016" pe 29 septembrie, material filmat in cadrul a doua concerte sustinute pe 7 si 8 iulie 2016 in spectaculosul amfiteatru din Pompei...

 • David Gilmour a lansat 'Rattle That Lock' (Live At Pompeii 2016)

  David Gilmour a lansat un clip live pentru piesa "Rattle That Lock" extrasa de pe concertul-documentar "Live At Pompeii 2016". Clipul poate fi urmarit mai jos. David Gilmour pregateste lansarea DVD-ul "Live at Pompeii 2016" pe 29 septembrie, material filmat in cadrul a doua concerte...

 • David Gilmour a lansat un clip pentru 'Faces Of Stone'

   Pe 18 Septembrie David Gilmoure a lansat albumul 'Rattle That Lock'. De pe acest album a scos un clip pentru piesa 'The Girl In The Yellow Dress'. Acum avem un clip si pentru 'Faces Of Stone' pe care il puteti vedea mai jos.

 • David Gilmour a lansat un clip animat pentru 'The Girl in the Yellow Dress'

   David Gilmour si-a lansat de curand ultimul material discografic intitulat 'Rattle That Lock'. De pe acesta artistul a ales piesa 'The Girl in the Yellow Dress' pentru un clip animat regizat de Danny Madden.  Piesa a fost compusa de Gilmour si sotia sa, Polly Samson. Clipul il aveti mai jos.

 • David Gilmour a lansat un clip pentru piesa 'Today'

   Noul album al lui David Gilmour, 'Rattle That Lock', tocmai a fost lansat si a ajuns direct pe pozitia 5 in Billboard 200. Acum a lansat si un clip pentru piesa 'Today', penultimul track de pe album. Ce a iesit vedeti mai jos.

Toate stirile cu David Gilmour
David Gilmour

Videoclipuri David Gilmour

Tabulaturi David Gilmour

Tabulaturi David Gilmour


ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook