Biografie Day OneDay One

Genuri muzicale:
Folk rockPop rockAcoustic rockPunk

Trupe similare:
Green Day  Phoenix  Nickelback  Beatles  Paramore  Led Zeppelin  Depeche Mode

Formatia Day One a luat nastere in 2005 in Sebes. Membrii fondatori sunt Tarocco Alex (tobe) si Bety Constantin (chitara).

Stilul abordat este un rock cu influente de pop si punk!!! Discografia: -In 2005 single cu piesa Unde Esti. -In 2007 un Demo cu piese, Lacrimi si stele si Vraja nopti. - In 2008 apoi a aparut primul LP intitulat DAY ONE care continea 4 piese ( Ultimul Cuvant, Ce Daca, M-am Saturat, si Vision) -In 2010 primul album uficial intitulat DEPARTE. - In 2011 decembrie a aparut LP de craciun cu un single (Lumina-n cer) si 3 piese remasterizate - in Ianoarie sa inchieie inregistrarile la noul single intitulat STRIGAREA carea va aperea pe noul material care va fi lansat in febroarie 2012.

In decursul celor 6 ani de activitate formatia Day One a avut peste 60 de concerte si a impartit scena cu cele mai mari trupe din Romania (Iris, Cargo, Phenix, Directia 5 , Bere Gratis, Compact, Sistem, Voltaj, Holograf, Zdob si Zdup, Vunk, etc..) In 2008 a fost in tureu in Romania cu artistul international Roy Martin apoi in 2009 a sustinut un recital in Orajul Komarom din Hungaria. Componența : Liviu Trifu – voce, chitară --- câștigător la mai multe festivaluri de muzică din toată țara și invitat la TVR la emisiunea lui Petre Mardin în 1994 Tarocco Alex – tobe --- activează și în formația Krepuskul (CJ) cu care a avut peste 160 de concerte, și Grimegod (Arad), considerată prima trupă de Doom Death din România. Alex Brânda – bass,voce --- a împărțit scena cu mari trupe din România și din afară ( Zdob și Zdub, Holograf, Phoenix etc.