Days Of Confusion a lansat videoclipul piesei 'The Guest'

de Cristi Nedelcu

Days Of Confusion a lansat videoclipul piesei 'The Guest'


Trupa bucuresteana de metal progresiv Days Of Confusion a lansat joi, 21 martie, videoclipul piesei 'The Guest', in cadrul Mastering The Music Business Showcase Festival de la Fratelli Club.

'The Guest' este extras de pe albumul de debut al trupei – 'Yin & Out'.

'The Guest' este ultimul single extras de pe albumul 'Yin & Out' si astfel incheiem aceasta etapa in viata noastra ca oameni, ca artisti si ca trupa. Discutand despre diverse, Cezar tocmai mi-a spus satisfacut ca stie deja ce urmeaza sa facem mai departe, asa ca si eu sunt curios :). Cert este ca va fi muzica noua. Cum va fi, nici noi nu stim inca... dar pana atunci, sa ne bucuram de 'The Guest'! Transmitem un MARE "Multumim!!!!" catre Alice 'Lexa" Bourosu, Catalina Draghici, Andrei Dobos, Ciprian Strugariu si Soho Studio, Corina Minda, Dani & Ares - cel mai ascultator si talentat caine, echipa Dark Side, echipa Universal, Vali, Schele si tuturor celor care ne-au fost alaturi!' a declarat Cosmin Lupu.

Videoclipul a fost realizat in colaborare cu regizoarea Alice Bourosu. Filmarile pentru material au avut loc la Soho Studio, alaturi de bine cunoscutul fotograf Ciprian Strugariu.

Povestea videoclipului prezinta lupta individului pentru a se desprinde de un destin tragic, ilustrat prin perspectiva intima a unei relatii toxice, din care victima reuseste sa iasa cu ajutorul actiunilor unor personaje interesante.

Days Of Confusion este o trupa de metal progresiv/djent formata in 2010, ce ii are in componenta pe Cosmin Lupu (voce/chitara), Cezar Popescu (chitara/voce), Andrei Zamfir (chitara bas), Alex Halmagean (tobe).

Albumul 'Yin & Out' poate fi ascultat/descarcat aici: https://UMR.lnk.to/YinAndOutNe
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook