Days of Confusion lanseaza un boardgame

de Andreea Gherfi

Days of Confusion lanseaza un boardgame


Pe 1 Martie 2017, Days Of Confusion lanseaza Yin&Out - primul LP al formatiei, in Club Control, Bucuresti. Albumul va fi prezentat sub forma unui pack ce cuprinde CD-ul LP-ului si, in premiera, un board game tematic care ii are ca protagonisti pe membrii formatiei.

In urma unui concurs organizat de catre Days of Confusion pe pagina de Facebook a trupei, cativa norocosi au ocazia sa testeze board game-ul Yin&Out. Ieri s-au intalnit cu castigatorii concursului la Epic Bar si s-au jucat Yin & Out! Se pare ca toata lumea a fost incantata. Din 1 martie, va veti putea juca si voi!

Creatorul designului grafic al tablei de joc este Dragos Stroe.

Poze Poze pentru articole - Days of Confusion

Days of Confusion lanseaza LP-ul Yin&Out pe 1 martie in Club Control! Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 20 de lei si se pot achizitiona din reteaua IaBilet.ro (https://goo.gl/5i4Mi6) sau de la intrare, in ziua evenimentului.

Lansarea albumului Yin&Out al celor de la Days of Confusion va fi sustinuta de o serie de evenimente deosebite, menite sa introduca publicul in universul formatiei si, implicit, al noului album conceptual Yin&Out.

Mai multe pe:

www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO

www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTVDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook