"Lia (Ramai Cumva)" in varianta acustica in premiera pe 9 iulie in cadrul "Acoustic Satellites"

de Cristi Nedelcu
"LIA (Ramai cumva)", cel mai nou single al grupului days of Confiusion, va putea fi ascultat in varianta acustica, in premiera, in cadrul concertului “Acoustic Satellites”, din 9 iulie, eveniment ce se va desfasura in gradina de vara a clublui Quantic!

"Dat fiind faptul ca anul acesta, pe 29 februarie, ar fi trebuit sa lansam varianta acustica a primei noastre piese in limba romana - “LIA (Ramai cumva)”, ne-am gandit sa profitam de ocazie si sa o cantam in premiera, acum, saptamana aceasta in club Quantic, alaturi de un invitat special, cu un instrument cu totul si cu totul deosebit! Este posibil sa mai anuntam si alti invitati, asa ca ramaneti pe langa noi si ne vedem, joi, pe 9 iulie, in Quantic!”, a declarat Cosmin Lupu, voce/chitara DAYS OF CONFUSION.

Evenimentul se va desfasura cu public restrans, asezat la mese, si conform regulilor in vigoare! Toate masurile de protectie sunt obligatorii!!

•45 lei – in perioada 25.06 - 08.07. 2020;

•50 lei - pe 9 iulie, la eveniment;

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook