Rocker's Challenge si Days Of Confusion

10 Aprilie 2014 Buvnitz

Rocker's Challenge si Days Of Confusion
Share pe Facebook

Primaria comunei Garnic si Asociatia Caras Adventure ii cheama pe iubitorii de muzica rock, natura si miscare la a 6-a editie a Festivalului Rocker’s Garnic care va avea loc in perioada 2-3 mai 2014. In prima seara a festivalului, vineri, 2 mai, vor canta trupele Days Of Confusion, Diamonds are Forever si Implant pentu Refuz. In a doua seara, sambata, 3 mai, vor canta trupele Theory of Mind, Loungerie II, Blue Nipple Boy, Partizan, Subcarpati.

Astazi, Days Of Confusion:

Cum s-a format trupa Days of Confusion? Care au fost resorturile care v-au adus impreuna?

Suntem prieteni de foarte mult timp si am colaborat in trecut si cu ocazia altor proiecte muzicale. In plus, preferintele si influentele noastre muzicale coincid in mare parte, iar dorinta de a avea o trupa in stilul celor pe care le admiram si ascultam atat de frecvent ne-a legat dintotdeauna, asa incat fiecare ne-am gasit locul foarte natural in acest proiect. Putem spune ca este copilul nostru, nascut din dorinta de a face muzica impreuna asa cum ne dorim noi.

De curand ati lansat videoclipul piesei “Bloodstream”. Cum a fost primita de fani? Ce feedback ati primit?

Piesa a primit numeroase aprecieri inca din 2012, de cand am interpretat-o pentru prima data la concertul de lansare al primul nostru EP, “Seeds”. A fost remarcata in mod constant la concerte, iar varianta oficiala, aparuta in ianuarie, a fost primita cu foarte mult interes de catre public, drept dovada stau vizualizarile din mediul online, peste 7000 in doar cateva zile, si numarul mare de fani care au venit la concertul de lansare.

A fost aceasta lansare “buzduganul” care anunta un nou album? Ce alte surprize pregatiti pentru 2014?

Cu siguranta urmeaza un nou album, concertul din ianuarie ne-a dat ocazia sa mai consolidam din ideile pe care le avem, iar ulterior vom intra in studio sa le si inregistram. Intentionam sa lansam noul album in toamna acestui an si cel putin doua surprize ce se vor materializa in niste colaborari cel putin interesante, spunem noi.

Urmeaza sa cantati pe 2 mai la festivalul Rocker’s Challenge de la Garnic, pe Clisura Dunarii. Este acesta un semnal ca incepeti sa activati mai mult pe piata interna, dat fiind ca pana acum ati fost concentrati mai mult pe extern?

Noi ne dorim sa descoperim cat mai multe locuri si sa ajungem la cat mai multi oameni prin muzica noastra, iar concertul de la Garnic va fi o ocazie foarte frumoasa in acest sens. E adevarat ca avem fani si in afara, insa noi ne dorim sa cantam peste tot, cat mai mult. Important e ca lumea sa rezoneze cu muzica noastra si sa vrea sa vina la concerte.

Ce setlist ati pregatit pentru Garnic? Veti canta si piese de pe viitorul album?

Nu am pregatit inca un setlist, il vom stabili si in functie de conditiile de timp, insa cu siguranta vom incerca sa introducem in playlist cateva dintre piesele care vor aparea pe urmatorul album.

Ce le transmiteti fanilor care vor veni sa va vada?

Ne bucuram foarte mult sa participam la ‘Rocker’s Challenge’ si speram sa ne vedem cu o mare colorata de oameni frumosi care vin sa asculte muzica noastra si a colegilor nostri de la celelalte trupe!


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Concerte recomandate:


Like us on Facebook