Deathdrive, Deadeye Dick si Proof concerteaza diseara in Fabrica

de Buvnitz

Deathdrive, Deadeye Dick si Proof concerteaza diseara in Fabrica

Am primit din partea formatiei Deathdrive urmatorul comunicat:

Ne-am intors din turneul Death,Destruction and Non-existence Tour 2009,sustinut alaturi de Deadeye Dick, turneul ce a cuprins 9 orase din Romania,12 zile, 2300km parcursi.Imagini(poze si filmari) cu cele petrecute in toata aceasta perioada pot fi accesate pe MySpace la sectiunile pics si videos.

A sosit acum momentul sa anuntam in sfarsit si lansarea din Bucuresti.Evenimentul va avea loc duminica, 25 octombrie 2009, de la orele 19.30, in clubul Fabrica (str.. 11 iunie nr. 50 ).

Deschiderea seriei de concerte va apartine trupelor prietene Proof si Deadeye Dick, iar Deathdrive va avea ca invitat special pe Catalin Chelemen(Coma) pentru piesa Entity.Biletul va fi de 20 lei, in pretul acestuia fiind inclus si CD-ul original “Deathdrive-War Within-opus one in C# minor”.

De asemenea, doritorii vor putea achiziona tricouri ,cd-uri sau stickere de la standul de merch amenajat in incinta clubului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook