Detalii oficiale despre lansarea albumului de debut Deadeye Dick

de Buvnitz

Detalii oficiale despre lansarea albumului de debut Deadeye Dick

Trupa Deadeye Dick anunta lansarea primului lor album, “Black Stars On a White Sky”.

Evenimentul a fost gandit ca o mega-petrecere organizata pentru prieteni si va avea loc in clubul Fabrica, un spatiu neconventional care a schimbat ideea de entertainment in Bucuresti. Pe data de 11 septembrie, incepand cu orele 20, trupa va sustine si un concert, avandu-i ca invitati pe Dwarf Planet si Days Before Disappearance. Intrarea va fi libera.

Albumul “Black Stars On a White Sky” contine 10 piese. A fost produs de Calin si Razvan Raduta - membri ai trupei Cap de Craniu - si masterizat de Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria. Sound-ul materialului este dens, cu influente de grindcore, death, metalcore si black metal. Din punct de vedere conceptual, “Black Stars On a White Sky” exploreaza haosul in toate formele sale, zgomotul, furia si fracturile prezentului.

Deadeye Dick
activeaza in componenta actuala din 2009, an in care au devenit cunoscuti publicului in underground, sustinand numeroase concerte in Bucuresti, precum si in Vama Veche, Cluj, Timisoara, Botosani, Iasi, Brasov, Galati, Constanta, Deva.

Deadeye Dick sunt: Pava – voce, Killy – voce, Tomy – chitara, Scuby – chitara, Denis – bass si Dorin – tobe.

O parte din piesele de pe album pot fi ascultate online, pe adresa de myspace a trupei. Mai multe informatii despre Deadeye Dick sunt disponibile pe adresa de facebook. Albumul va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului sustinut pe 11 septembrie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook