Deadlock anunta un nou lineup

de George Lazar

Deadlock anunta un nou lineup


Germanii de la DEADLOCK au facut un anunt cu privire la noua componenta a trupei.

"Dupa ce am anuntat recent despartirea de solistul nostru, Johannes Prem, va prezentam oficial noul lineup!"

"Pentru noul tip din spatele microfonului am gasit o solutie interna prin John Gahlert, care a cantat la bass pana acum. Din cate e posibil sa stiti, el deja a ajutat de cateva ori, cand Joe nu era in stare sa cante, si si-a pregatit calitatile vocale foarte bine."

"Locul ramas vacant la bass este luat de vechiul nostru prieten Ferdinand Rewicki, care ni s-a alaturat in cateva turnee ca sofer, tipul de la merchandise sau tour manager. Pentru noi nu a existat nici o indoiala ca Ferdinand este omul perfect pentru bass, de asemenea."

Ultimul album Deadlock, "Bizarro World", a fost lansat pe 28 februarie in Europa si 16 martie in USA via Lifeforce Records. Albumul a fost inregistrat in studio-ul Slaughter''s Palace si a fost produs din nou de creierul trupei, Sebastian Reichl.

"Virus Jones", videoclipul celor de la Deadlock, a fost filmat in Leipzig, Germania cu regizorii Phillip Hirsch si Heiko Tippelt (HEAVEN SHALL BURN, TRIPTYKON, AMON AMARTH), si incearca sa capteze sensul din spatele versurilor, care se lovesc de tehnologia farmaceutica, medicala si bilogica, si afacerea din spatele ei.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: