Cronica Deathstars - Night Electric Night

de Morrison

Cronica Deathstars - Night Electric Night
Daca lui Gisaz nu-i place ultimul album de la Samael atunci ii recomand acest fresh de industrial metal de la Deathstars intitulat Night Electric Night.

Imi place ce fac baietii si fetele de la Nuclear Blast (isi mai spala din pacate) pentru a promova aceasta trupa. Oricum nu cred ca are rost sa insir prea multe detalii aici legate de productie si de cum arata si "se simte" albumul asta. Mai bine il cumparati si va prindeti singuri.

Cronica Deathstars - Night Electric Night

Deathstars sunt suedezi get beget si asta se simte din plin. Nu sunt eu mare ascultator al genului dar prefer zona asta muzicala pentru calatoriile alea cu tramvaiul ecologic cu scopuri vadite de a stresa babele cu distoarse in casti si a genera cruci sporite pe langa bisericile din drum. Sa-i fereasca sfantul pe Deathstars de liniaritate ba chiar sa-i fereasca al dracu de bine pentru ca albumul asta exact de asta duc lipsa. As zice chiar ca duc lipsa in asemenea hal incat uneori devine enervant.

Nu pot sa nu observ trecerea destul de serioasa a soundului trupei pe anumite piese de la industrial cu metal la metal riffuit asa cum trebuie insotit de pleata din dotare. Clapa e la ea acasa pe Night Electric Night, nimic special aici, ea fiind deja un trademark al trupei destul de bine impamantenit. Imi place la nebunie atmosfera as zice de basm (haha) pe care o creeaza ambianta pe anumite piese, ambianta sfasiata la propriu de vocea aia de sadomaso a lui Whiplasher.

Cronica Deathstars - Night Electric Night

Nu ma intind ca nu-mi place, asa ca va recomand cu caldura albumul si va doresc auditie placuta. P.S. Sa dati taaaaaaaaaaaaaare ca asa se asculta genul asta de muzica ! Recomand si mult bass!

Originalitate: 8/10
Liniaritate: 5/10 (adica e de bine)
Nota: 9/10

Semneaza, Morrison

DEATHSTARS
www.deathstars.net
www.myspace.com/deathstars
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook