Cronica Deathstars - Synthetic Generation

de Morrison

Cronica Deathstars - Synthetic Generation

Dupa anul 2000, orice formatie industrial metal era asociata cu trupe ca Rammstein sau Mortiis. Suedezii de la Deathstars insa, au venit cu o combinatie de industrial, cu elemente dark/horror. Nu pot inlatura cu totul influenta Rammstein, dar cred ca Deathstars au totusi un sound propriu. La fel ca si Kovenant, acest nou val al miscarii industrial este un moment important, care a adus trupe de referinta, sau combinatii de stil influente pentru grupurile formate mai tarziu.

Cronica Cronica Cronica Deathstars - Synthetic Generation - Synthetic Generation - Synthetic Generation
Deathstars


O alta caracterizare a celor de la Deathstars ar fi un Gothic metal cu foarte multe sintetizatoare pe fundal. Vocea merge de la cea tipic profunda, de gothic, pana la anumite tipete cu efecte electro. Formula se pare ca functioneaza, deoarece Deathstars au reusit sa construiasca un material solid, cu riff-uri si refrene catchy. Piesa de inceput, "Semi-Automatic" are cateva riff-uri de chitara si parti promitatoare de tobe. Vocea lui Whiplasher este putin dramatica si profunda dar are ceva revoltator care se potriveste perfect cu

versurile

.

Cronica Cronica Cronica Deathstars - Synthetic Generation - Synthetic Generation - Synthetic Generation
Deathstars


Lucrurile devin mai soft si chiar mai melancolice la piesa "Syndrome". Este o melodie interesanta unde vocea dark si ritmul catchy, alaturi de sitetizatoarele de pe fundal creaza o atmosfera aparte. Totusi este un track pe care il recomand doar celor care au dispozitia necesara pentru asa ceva.

Cronica Cronica Cronica Deathstars - Synthetic Generation - Synthetic Generation - Synthetic Generationdeat
Deathstars


"Synthetic Generation" este albumul de debut al trupei Deathstars. Sunt de parere ca acesta, la fel ca si urmatorul material de studio al suedezilor, vor aduce un nou val de trupe, cu o noua imagine, mai dark, mai inspaimantatoare. Sa speram totusi ca sound-ul se va dezvolta de asemenea.

DEATHSTARS
www.deathstars.net
www.myspace.com/deathstars

Harry Haller
Nota: 8/10

Tracklist:

1. Semi-Automatic
2. Synthetic Generation
3. New Dead Nation
4. Syndrome
5. Modern Death
6. Little Angel
7. Revolution Exodus
8. Damn Me
9. Rape
10. Genocide
11. No LightDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook