Deathstars anunta schimbari in line-up-ul trupei

de Mircea Anghel

Deathstars anunta schimbari in line-up-ul trupei


Dupa turneul masiv din Germania din 2011-2012 alaturi de Rammstein, suedezii din Deathstars au in plan lansarea unui nou album.

Trupa de Industrial Metal are de facut un turneu in Australia in mai si in Germania, in iunie, dupa care se vor intoarce in Suedia pentru inregistrarile noului CD, inregistrari planificate pentru luna iulie, ajutati de Roberto Laghi, in Kungalv.

Inca nu s-a ales un nume pentru album, insa va fi al patrulea material discografic de studio.

Recent, chitaristul Cat Casino, a parasit proiectul, dorindu-si sa se axeze mai mult pe alte aspecte din viata. Artistul le-a multumit fanilor care l-au apreciat si mai ales colegilor de echipa pentru intelegere si pentru momentele placute petrecute impreuna.

Deathstars vor continua in aceasta formula, fara a cauta un inlocuitor: "este greu sa-l inlocuiesti pe Cat asa ca nici nu ne vom chinui sa facem asta" a declarat Skinny, basistul formatiei.

"Inca suntem prieteni buni cu Cat. Momentan ne concentram pe inregistrarea noului album si pe urma mai vedem daca pastram line-up-ul actual sau daca intr-adevar vrem sa mai chemam pe cineva".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook