Retrospectiva anilor 2000: Decapitated - Nihility

de Buvnitz

Retrospectiva anilor 2000: Decapitated - Nihility


Continuam seria 'Retrospectiva anilor 2000' cu un alt album care a scris istorie in ultimul deceniu: Decapitated - Nihility

Nihility a fost al doilea album din cariera grupului polonez, disc ce va inclus doua piese ce au intrat rapid in istoria death metalului mondial: Mother War si celebra Spheres Of Madness. Albumul a fost lansat pe data de 19 februarie, 2002 via Earache Records.

Editia germana a inclus si un cover dupa Napalm Death - Suffer The Children.

Discul a fost inregistrat in formula clasica alaturi de Wojciech 'Sauron' Wasowicz - voce si Witold 'Vitek Kieltyka - tobe, cel din urma decedat intr-un tragic accident de masina.

Sauron a parasit trupa in 2005 pentru a se dedica planurilor personale precum si aparitiei unor complicatii in ce priveste starea sa de sanatate. Locul sau a fost preluat de Adrian 'Covan' Kowanek, acesta din urma fiind ranit grav in acelasi accident in care Vitek si-a pierdut viata. Covan ramane in stare semi-constienta.

Nihility a fost promovat printr-o serie de concerte sustinute in Europa si America de Nord.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook