Deep Purple - All The Time in The World (videoclip cu versuri)

de Pruna Andrei

Deep Purple - All The Time in The World (videoclip cu versuri)


"All The Time in The World", un nou videoclip cu versuri semnat de grupul britanic Deep Purple, poate fi vizionat pe METALHEAD mai jos.

Noul album intitulat Now What?! va fi lansat oficial in data de 26 aprilie via earMUSIC.

Dupa numeroase sesiuni de repetitii in Europa, formatia a inregistrat si mixat intreg proiectul in Nashville alaturi de producatorul Bob Ezrin.

Pe langa formatul clasic, NOW What?! va fi lansat in editie limitata alaturi de un bonus DVD plus un cover. Va fi disponibil si in format dublu vinil.

Intr-un interviu acordat pentru revista 100% Rock, solistul Ian Gillan povesteste despre urmasul lui Rapture Of The Deep.

"Este mixat chiar acum. Am incheiat inregistrarile. Are un nou ton, o noua directie, este un material proaspat. Totul a fost inregistrat in Nashville, asta pentru ca Bob locuieste aici si avea toate facilitatile necesare pentru un album exelent."

"Exista putina diversitate pe acest album. E greu de definit. Fiecare trupa se simta obligata sa-si catalogheze muzica asa ca e greu sa descriu acest album. Nu-l pot compara cu alte albume."

"Probabil ca fanii vor gasi o nisa pentru a-l asemana cu alte discuri Purple."

Discul va fi promovat printr-un turneu mondial.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook