Muse au cantat un cover dupa Deftones (video)

de Buvnitz

Muse au cantat un cover dupa Deftones (video)


In timpul concertului sustinut pe 22 octombrie in Franta, Muse au cantat un cover dupa Headup, semnat de grupul american Deftones. O filmare de 50 de secunde poate fi urmarita mai jos.

Headup este si una din cele mai de succes piese de pe albumul Around The Fur, lansat in 1997.

Tobosarul Dominic Howard si solistul Matt Bellamy au declarat intr-un interviu pentru NME ca un spectacol de-al lui Skrillex, pe care l-au vazut live in Anglia, la Camden, a fost o influenta foarte puternica pentru ei in compunerea noului album.

"La naiba, suna atat de greu", a fost prima impresie a lui Howard. "Era ca la un concert metal in toata regula - se facea pogo si toata lumea era in moshpit, n-am mai vazut niciodata asa o reactie la un concert de muzica electronica" a mai comentat el, dezvaluind ca cel mai puternic aceasta inspiratie se resimte in piesa "Unsustainable".

Matt explica situatia mai pe indelete: "Pogo-ul s-a mutat de la chitare la laptop, asadar cu piesa asta incercam sa vedem daca putem sa fim mai tari decat laptopul. Am vrut sa creem ceva cu aroma dubstep, dar am vrut sa vedem daca putem face asta cu instrumente adevarate. Intrebarea pe care ne-am pus-o a fost: pot oare trupele rock sa concureze cu ce fac tipii astia?"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook