Concert DEICIDE la Bucuresti in luna mai

de Morrison

Concert DEICIDE la Bucuresti in luna mai

The Beast in The East Tour ajunge in Romania. Hatework te invita la concertul anului in materie de metal extrem: Deicide vor concerta duminica, 30 mai 2010 la Bucuresti in clubul Studio Martin.

Deicide au pornit la drum in 1987, in Tampa, Florida, atunci cand Brian Hoffman a raspuns unui anunt publicat de Glen Benton prin care acesta cauta chitarist pentru o trupa care avea sa se numeasca initial Amon, apoi Carnage si doar in 1989 sa se intituleze Deicide.

Contractul cu Roadrunner Records a sosit in 1989, cand se spune ca Benton l-a abordat in stilul propriu pe Monte Connors (reprezentat al casei de productie) spunandu-I “Sign us, you f*****g a*****e!”, abordare care a dus in mai putin de doua zile la definitivarea conditiilor de colaborare si la inceputul unei ascensiuni indiscutabile a lui Benton & co.

Diferentele principiale dintre Benton si fratii Brian si Eric Hoffman (care tineau in general de faptul ca Hoffman brothers erau crestini) au dus la o despartire rasunatoare in 2004. Nimeni nu poate contesta faptul ca influenta fratilor Hoffman asupra muzicii Deicide a fost una majora, sound-ul general al trupei fiind direct legat de partile de chitari ale acestora.

Ulterior momentului 2004, s-au alaturat Deicide: Jack Owen (ex Cannibal Corpse), Dave Suzuki (Vital Remains) si Ralph Santolla (Death). La tobe a ramas acelasi Steve Asheim.

La Bucuresti vom avea parte de un Deicide in formula: Glen Benton, Jack Owen, Kevin Quirion si

Steve Asheim (cei doi din urma fiind deja cunoscuti publicului roman dupa concertul Order of Ennead din mai 2009).

In cadrul evenimentul din 30 mai, vor urca pe scena alaturi de Deicide craiovenii de la AVATAR.

Detalii legate de biletele pentru acest eveniment vor fi comunicate in urmatoarele zile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook